Banner 980x90

ZM parlamentārais sekretārs Grasbergs noliek deputāta mandātu Kocēnu novada domē

Rīga, 29.janv., LETA. Šodien Kocēnu novada domes ārkārtas sēdē izskatīts par Zemkopības ministrijas (ZM) parlamentāro sekretāru kļuvušā Kocēnu novada domes deputāta Jāņa Grasberga (VL-TB/LNNK) iesniegums par deputāta mandāta nolikšanu pirms termiņa, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Upīte.

Iesniegums par deputāta mandāta nolikšanu saistīts ar Grasberga jaunajiem darba pienākumiem - viņš stājies ZM parlamentārā sekretāra amatā. Arī ārkārtas domes sēdē šodien Grasbergs nav piedalījies, jo pašlaik atrodas darba vizītē Briselē, kur norisinājās Eiropas Savienības Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministru padomes sēde.

Grasberga vietā Kocēnu novada domes deputāta pienākumus pildīs Modris Kokins. Viņš jau ir bijis deputāts divus sasaukumus - no 2009.gada līdz 2017.gadam. Kokina pamatdarba vieta ir pansionāts "Valmiera", kur viņš veic saimniecības daļas vadītāja pienākumus, tāpat viņš ir biedrības "Gaujas līči" biedrs.

Jau vēstīts, ka zemkopības ministra Kaspara Gerharda (VL-TB/LNNK) biroju vadīs bijušais Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts. Ministra biroja vadītāja vietnieces amatā iecelta Aija Iesalniece, zemkopības ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos būs Santa Vaļuma, bet zemkopības ministra palīdze - Kristīne Volkoviča.

Savukārt ZM parlamentārā sekretāra amatā iecelts Grasbergs.

Gerharda kā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra biroja vadītāja bija Iesalniece, Volkoviča arī tolaik bija ministra palīdze, bet ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos arī iepriekšējā bija Vaļuma. Gerhardam toreiz bija arī padomnieks juridiskajos jautājumos - Ojārs Briedis, padomniece investīciju jautājumos - Vija Gēme, padomnieks pašvaldību sadarbības jautājumos - Egils Helmanis un ministra padomnieks - Dainis Rijkuris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)