Banner 980x90

Valmieras pilsētas pašvaldība lūgs aizņēmumu ēkas Ūdens ielā 2c atjaunošanai

Valmiera, 28.sept., LETA. Valmieras pilsētas pašvaldība šodien lēma Valsts Kasē ņemt aizņēmumu līdz 1,65 miljonu eiro apmērā ēkas Ūdens ielā 2c, Valmierā pārbūvei un energoefektivitātes palielināšanai.

Aizņēmums tiks ņemts Valsts Kasē uz 20 gadiem.

Dažādu sociālo grupu kopdzīvojamās ēkas pārbūvei ir pieejams arī 205 000 eiro liels Eiropas Savienības finansējums.

Rezultāti publiskā iepirkuma konkursam par tiesībām veikt šos darbus vēl nav paziņoti, taču informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka prognozētā līgumcena ir 1,57 miljoni eiro.

Tiesības veikt ēkas būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību ieguvis SIA "Ozola & Bula, arhitektu birojs", kas to veiks par 41 806 eiro.

SIA "Ozola & Bula, arhitektu birojs" pērn nopelnīja 23 508 eiro, bet apgrozījumā sasniedza 337 016 eiro. Rīgā reģistrētajā uzņēmumā strādā 10 darbinieki, un tas pieder Andrim Bulam un Vijai Ozola, vēsta "Firmas.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)