Banner 980x90

Valmieras jauniešu forumā apspriedīs idejas pilsētvides un sabiedriskās dzīves uzlabošanai

Valmieras, 22.febr., LETA. Šodien no plkst.140 līdz 17 Vidzemes Augstskolā norisināsies Valmieras jauniešu forums "Domā skaļi". Tā mērķis izzināt jauniešu idejas Valmieras pilsētvides un sabiedriskās dzīves uzlabošanai, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības pārstāve Zane Bulmeistere.

Forumā piedalīsies Valmieras pilsētas izglītības iestāžu skolēni, jauniešu organizāciju un pilsētas pašvaldības pārstāvji, diskutējot un apspriežot idejas, kā Valmierai kļūt par jauniešiem vēl draudzīgāku pilsētu, kā arī sekmējot dalībnieku izpratni par ideju attīstības ciklu.

Būtisks jautājums, ko pārrunās foruma laikā, būs par jauniešu interešu pārstāvību, lai veicinātu, ka mērķgrupai paredzētās norises būtu tai saturiski piemērotas, lai jaunieši iesaistītos vairāk gan kā organizatori, gan dalībnieki, kā arī lai rosinātu sadarboties skolēnu pašpārvaldēm, informēja Bulmeistere.

Tāpat dalībnieki diskutēs un piedāvās savu redzējumu informācijas aprites uzlabošanai, kā arī tiks meklēti risinājumi telpu piedāvājumam, lai jauniešu rīkotie pasākumi norisinātos tiem piemērotās vietās.

Pasākumu aicināti apmeklēt visi interesenti.

Forumu "Domā skaļi" plāno un organizē jauniešu iniciatīvu grupa, ko veido Valmieras izglītības iestāžu pašpārvalžu dalībnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)