Banner 980x90

Valmierā veikti vairāki uzlabojumi Paula Valdena un Cempu ielās

Valmiera, 10.aug., LETA. Projekta "Uzņēmējdarbības attīstību veicinošas satiksmes infrastruktūras un inženierkomunikācijas pārbūve Cempu un Paula Valdena ielu industriālo teritoriju attīstībai" laikā Paula Valdena ielā izbūvēta drenāžas sistēma, aģentūrai LETA pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Paula Valdena ielas (virzienā uz Cempu ielu) kreisajā pusē ir nogāze. Tādēļ pirms pārbūves lietus ūdens regulāri krājās uz brauktuves. Lai to novērstu, gar ielas malu tika izbūvēta drenāžas sistēma. Šobrīd, lai nepieļautu turpmāku augsnes eroziju, gar Paula Valdena ielu tiek izbūvēta akmens gabionu siena un ieklātas ģeotekstila plāksnes.

Gan Paula Valdena, gan Cempu ielās uz brauktuvēm un gājēju-velosipēdistu ceļiem tiek klātas satiksmes organizēšanas līnijas un izvietotas ceļa zīmes, kā arī tuvākajā laikā tiks veikta ielu nobrauktuvju asfaltēšana.

Atbilstoši iepirkuma rezultātiem galvenais abu ielu būvuzņēmējs ir SIA "Limbažu ceļi". Projekta kopējās izmaksas plānotas 3,7 miljonu eiro apmērā, tai skaitā ERAF finansējums - 3,06 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)