Banner 980x90

Valmierā izbūves divus jaunus stāvlaukumus

Valmiera, 7.aug., LETA. Lai uzlabotu automašīnu stāvvietu pieejamību pilsētas centrā, pie Vecpuišu parka Andreja Upīša ielā 2 un pie Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas - attīstības centra internāta Leona Paegles ielā 20 tiks sākta stāvlaukumu izbūve, aģentūrai LETA pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Abu stāvlaukumu izbūvi veiks SIA "MI-2", un tas izmaksās 71 131 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Andreja Upīša ielā 2 būvēs publiski pieejamu stāvlaukumu. Ar vietu 27 automašīnām tas atvieglos transportlīdzekļu novietošanu kinoteātra un koncertzāles "Valmiera" apmeklētājiem. Tajā būs paredzēta vieta arī nelielam autobusam un personas ar kustību traucējumiem vadītai automašīnai. Stāvlaukums taps secīgi ar apakšzemes komunikāciju izbūvi, kas nepieciešama Vecpuišu parka pārbūves projektā paredzētās sabiedriskās tualetes būvniecībai. Stāvlaukuma būvniecību paredzēts pabeigt oktobrī.

Pie Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas - attīstības centra internāta un pirmsskolas izglītības grupas ēkas līdz šim nebija paredzēta vieta automašīnu novietošanai. Ņemot vērā pieaugošo skolas un tās internāta pakalpojuma pieprasījumu, stāvlaukuma izbūve Leona Paegles ielā 20 atvieglos automašīnu novietošanu vienlaikus sešām automašīnām. Tiks izbūvēts arī jauns nožogojums un veikta teritorijas labiekārtošana.

SIA "MI-2" pērn nopelnīja 15 802 eiro un apgrozījuma sasniedza 861 633 eiro, vēsta "Firmas.lv". Limbažu novadā reģistrētais uzņēmums pieder Māriņam Birzgalim, Intam Jurkevičam un Jānim Gražulim. Tam ir 11 darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)