Banner 980x90

Sadarbībā ar ugunsdzēsējiem pie Valmieras 2.vidusskolas tapusi publiskā slidotava

Rīga, 28.janv., LETA. Šodien pie Valmieras 2.vidusskolas darbu sākusi publiskā slidotava, kas tapusi sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldībā.

Slidotava būs apgaismota, tāpēc slidotgribētājiem tā pieejama arī diennakts tumšajā laikā. Slidotavas izmantošana ir bezmaksas. Tajā nav pieejama slidu noma, tāpēc par slidošanai nepieciešamo inventāru jāparūpējas pašiem.

Pašvaldība aicina slidotgribētājus kopīgi rūpēties par slidotavas kārtību un tīrīšanu no sniega, izmantojot inventāru, kas atrodas pie skolas dežuranta. Tāpat pašvaldības uzsver, ka par drošību uz ledus atbildīgs ir katrs pats.

"Pateicamies par slidotavas tapšanas tehnisko nodrošinājumu, ideju un palīdzēšanu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Valmieras daļai un daļas komandieriem Aigaram Pullem, kā arī Valmieras 2.vidusskolas darbiniekiem," pauda Valmieras 2.vidusskolas direktors Andrejs Gluhovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)