Banner 980x90

Sacensībās "Burtnieku līdaka" startēja 71 dalībnieks

Sestdien, 9.maijā, biedrība "Burtnieku makšķerēšanas un tūrisma skola" jau piekto gadu aicināja uz makšķerēšanas sacensībām "Burtnieku līdaka". Šogad Vecates laivu bāzē kopā pulcējās 71 dalībnieks, kopumā tika noķertas 114 līdakas ar kopējo svaru 140,73 kg.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Burtnieku novada pašvaldībā, sporta klasē pirmo vietu ieguva Pēteris Lukstiņš, kurš sacensībās izvilka arī lielāko līdaku – 4,43 kg. Otrajā vietā palika Imants Tiltiņš, bet trešajā – Andris Minakovs. Kopumā sporta klasē startēja 57 dalībnieki, kuri katrs vidēji izvilka 1,65 līdakas ar vidējo svaru 2,08 kg.

Elites grupā laurus plūca Māris Ērglis ar lielāko izvilkto līdaku kopējo svaru - 5,2 kg. Otrajā vietā ierindojās Rinalds Vācers, bet trešajā - Raimonds Indrāns. Kopumā elites grupā startēja 7 dalībnieki, kuri katrs vidēji izvilka 1,7 līdakas ar vidējo svaru 2,11 kg.

Savukārt jauniešu grupā pirmo vietu ieguva Gints Ivanovs, kurš izvilka četras līdakas ar kopējo svaru 3,4 kg. Otro vietu ieguva Ričards Salacietis, bet trešo – Damiels Maksimovs. Kopumā jauniešu grupā startēja 7 dalībnieki, kuri katrs vidēji izvilka 1,1 līdaku ar vidējo svaru 1,07 kg.

Sacensības organizē biedrība "Burtnieku makšķerēšanas un tūrisma skola" sadarbībā ar Valmieras medību un makšķerēšanas biedrību un Burtnieku novada pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)