Banner 980x90

Notiks Valmieras velosezonas noslēdzošais posms

Valmiera, 10.okt., LETA. 14.oktobrī plkst.11 pie Valmieras Tūrisma informācijas centra sāksies Valmieras velosezonas noslēdzošais posms, aģentūrai LETA pavēstīja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Laura Moča.

Ekskursijā piedalīsies arī sporta un aktīvā tūrisma entuziaste Santa Paegle, kura stāstīs par Simjūda gadatirgu, preču pārsolīšanu, velna veiksmēm un neveiksmēm Valmierā, vietām, kur tas mitinājies, kā arī daudzām citām leģendām.

Braucējiem ieteikts ģērbties laikapstākļiem atbilstoši un ņemt līdzi velo ķiveres, velo cimdus, tēju vai kafiju un uzkodas, lai gan atpūtas vietas nav plānotas. Maršruts vedīs gan pa veloceliņiem, gan grumbuļainām takām. Brauciens ilgts trīs līdz četras stundas un tas būs aptuveni 20 kilometru garš.

Interesenti aicināti braucienam pieteikties Valmieras Tūrisma informācijas centrā. Dalības maksa vienam cilvēkam ir četri eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)