Banner 980x90

Notiks iedvesmas pēcpusdiena "Uzņēmējdarbības NEveiksmes stāsti"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 17.martā, no plkst.15.00 līdz 17.00 Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Valmieras biznesa inkubatorā, Purva ielā 12a, notiks iedvesmas pēcpusdiena "Uzņēmējdarbības NEveiksmes stāsti".

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras biznesa inkubatora Biznesa inkubatoru departamenta projektu vaditāja Laura Zvaigzne, iedvesmas pēcpusdienā ar savu pieredzi dalīsies trīs pieredzējuši savas nozares speciālisti:

• Valmieras biznesa inkubatora vadītājs Jānis Kļaviņš stāstīs par savu pieredzi un pieļautajām kļūdām, piedzīvojot "Fontaine Delisnack" bankrotu Jelgavā, analizēs tirgū jauna produkta "Sīkstulis" stagnāciju un zīmola "Ugunsmute" neveiksmes pašos uzņēmējdarbības sākumos.

• Biznesa tehnoloģiju un inovāciju izstādes projekta "Riga Comm" vadītājs Andris Breške dalīsies pieredzē, personīgajos novērojumos un secinājumos, kad mērķa sasniegšanas nolūkos nav izvēlēta īstā komanda, trūkst pieredzes, apsīkst enerģija turpināt iesākto un zūd izvirzītā mērķa fokuss.

• Savukārt finanšu institūcijas"Altum" Valmieras reģionālā centra vadītāja Olita Untāla ir pieredzes bagāta uzņēmumu finanšu risku analizēšanā un kreditēšanā. Olita iepazīstinās ar signāliem, kuri būtu jāzina ikvienam uzņēmējam, lai prognozētu un novērstu finansiālu neveiksmi uzņēmējdarbībā.

Uz pasākumu aicināts ikviens interesents iepriekš reģistrējoties pasākumam līdz 14.martam LIAA mājaslapā - pasākumu sadaļā vai šeit. Dalība pasākuma ir bezmaksas.

Valmieras biznesa inkubatora pakalpojumi pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem 21 pašvaldībā, tostarp Valmierā, kā arī Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Strenču, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas, Raunas, Beverīnas, Priekuļu, Kocēnu, Pārgaujas, Līgatnes, Cēsu, Vecpiebalgas un Amatas novados.

LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti projekta "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)