Banner 980x90

Kučinskis Lielajā talkā sakops Gaujas piekrasti Valmierā

Māris Kučinskis/ Foto: Valmiera24.lv
Māris Kučinskis/ Foto: Valmiera24.lv
Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) sestdien, 23.aprīlī, Lielajā talkā piedalīsies Gaujas piekrastes sakopšanā Valmierā, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā.

Talkas laikā ir paredzēts sakopt Gaujas piekrastes teritoriju Ziedu gravas un Plostnieku ielas krustojumā, kas atrodas pilsētas centrā.

Iedzīvotāji, kuri piedalīsies sakopšanas darbos, palīdzēs ar sakritušo koku un krūmu izvešanu un atkritumu savākšanu. "Lai Latvija tiešām būtu tīrāka, katram iedzīvotājam būtu jāsāk ar savas durvju priekšas, savas sētas sakopšanu, neaizmirstot par apkārtējo vidi, kurā dzīvojam," pauž Kučinskis.

Valmiera kā talkas vieta nav izvēlēta nejauši - Kučinskis šajā pašvaldībā sāka strādāt 1980.gadā, bet laikā no 1998. līdz 2003.gadam bija šīs pilsētas mērs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)