Banner 980x90

Kredītlīnija no 18 gadiem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Drošs aizdevums brīdī, kad tas visvairāk nepieciešams, var būt noderīgs. Līdz šim neviens nekad nevarēja zināt, vai kredīts tiks apstiprināts, taču tagad situācijā ir mainījusies. Tā vietā, lai pieteiktos aizdevumam pēdējā brīdī un cerētu uz kreditoru labvēlību, Jūs varat rīkoties preventīvi, t.i., noskaidrot savu kredītlimitu jau krietnu laiku iepriekš. Pieteikties kredītlīnijai tagad var bez maksas internetā. Protams, tas nenozīmē, ka piešķirto aizdevumu vajag arī uzreiz tērēt, jo procentu maksājumi un komisijas maksa ir jāmaksā tikai tad, kad aizņēmums tiks reāli izmantots. Pirms izmantot šādu iespēju rūpīgi izvērtējiet savas vajadzības un iespējas atmaksāt aizdevumu. Aizņemieties atbildīgi!

Kā pieteikties kredītlīnijai? 
Aizpildīt pieteikuma anketu un saņemt naudu šobrīd var caur internetu. Katram klientam, kas piesakās pakalpojumam, tiek noteikts individuāls kredītlimits. Tā apmērs ir atkarīgs no daudziem faktoriem, bet nozīmīgākie ir ienākumi un kredītvēsture. Uzziniet vairāk par savām iespējām saņemt kredītlīnijuhttp://kredit.lv/kreditlinija. Lai pieteiktos pakalpojumam, ir vajadzīga pieeja savam internetbankas kontam, mobilais tālrunis un e-pasts. Kredītlīniju var saņemt jau no 18 gadu vecuma pie nosacījuma, ka Jums ir regulāri un pierādāmi ienākumi. 

Pirms piešķirt kredītlīniju tiek vērtēta arī kreditēšanas vēsture. Dati tiek iegūti, aplūkojot ziņas parādnieku melnajos sarakstos. Šāda pieeja ļauj kredītspeciālistiem gūt samērā precīzu priekšstatu par klienta spēju un gatavību pildīt līgumsaistības. 

Cik ilgā laikā noris naudas pārskaitījumi? 
Pieteikties kredītlīnijai varat jebkurā diennakts laikā (24/7), taču pieteikums tiek vērtēts un arī nauda tiek pārskaitīta tikai darba laikā. Vairumā gadījumu naudu kontā var saņemt ne ilgāk kā 15 minūšu laikā. Aizdevējs to nodrošina, atverot kontu vairākās bankās un sūtot naudu klientam tieši no tās pašas bankas konta, kas ir klientam. Atsevišķās situācijās naudas pārskaitījumi starp divām atšķirīgām bankām gan var aizņemt ilgāku laiku, taču tikai pagaidām. 

Plānots, ka līdz 2017. gada decembrim Latvijā un arī visā Eiropas Savienībā banku sistēmā tiks ieviesti zibmaksājumi. Tas ļaus veikt jebkuru naudas pārskaitījumu ES ietvaros dažu sekunžu laikā. Rezultātā saņemt kredītlīniju no 18 vai 20 gadiem varēs krietni ātrāk nekā līdz šim pilnīgi visi klienti pie nosacījuma, ka pieteikums tiks apstiprināts. 

Kā ietaupīt aizņemoties?
Pirms pieteikties kreditēšanas līnijai izvērtējiet vairākus piedāvājumus. Dažādas kredītlīnijas, SMS kredīti un ātro kredītu uzņēmumi portālā KREDIT ir savstarpēji salīdzināti, ļaujot visiem Latvijas iedzīvotājiem salīdzināt ziņas un iegūt daudz precīzāku priekšstatu par dažādu piedāvājumu plusiem un mīnusiem.  Rezultātā, jau pieņemot sākotnējo lēmumu, ir iespējams ietaupīt vairākus vai pat vairākus desmitus eiro uz atšķirībām komisijas maksās. Jaunajiem klientiem nereti papildus tiek piedāvātas dažādas atlaides, kas ļauj aizņemties vēl lētāk un izdevīgāk. 

Otra iespēja ietaupīt naudu pēc aizņemšanās ir atmaksāt parādu ātrāk. Atgādināsim, ka kredītlīnijām procentu apmērs ir tieši atkarīgs no tā, cik ilgā laikā klients atmaksā parādu. Rīkojoties ātri un nevelkot naudas atmaksu garumā, Jūs varat ietaupīt būtisku summu. No otras puses, kavētājiem ir jārēķinas, ka par līguma saistību nepildīšanu var nākties maksāt papildus un izjust citas nepatīkamas sekas, piemēram, sabojāt savu kredītvēsturi. Detalizētus sadarbības nosacījumus varat izlasīt savā kreditēšanas līgumā. Ir vērts veltīt laiku, lai saprastu, kam piekrītat, pirms sākat rīkoties. 

Trešā un arī pati labākā iespēja, kā ietaupīt naudu, ir veidot uzkrājumus un nekad dzīvē neaizņemties. Aizņemšanās var radīt sajūtu, ka naudas nekad nepietrūkst, lai arī patiesībā šī darbība liecina, ka nav sabalansēts mājsaimniecības budžets. Ja Jums izdosies iekrāt aptuveni sešas mēnešalgas, tad būsit pasargāti no lielākās daļas sīku nebūšanu, kas var gadīties ikdienā. Pret lielām nelaimēm un lieliem izdevumiem šāds uzkrājumu līmenis nepalīdzēs, bet ir vērts pacensties. 

Pirms izvēlēties kredītlīniju rūpīgi izvērtējiet savas finansiālās iespējas atmaksāt aizdevumu. Aizņemieties atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)