Banner 980x90

Kocēnu novadā par 108 538 eiro atjaunotas koplietošanas meliorācijas sistēmas

Rīga, 5.dec., LETA. Kocēnu novada pašvaldība, īstenojot Lauku atbalsta dienesta finansētu projektu, par 108 538 eiro atjaunojusi pašvaldības nozīmes koplietošanas meliorācijas sistēmas, aģentūru LETA informēja Kocēnu novada dome

sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Upīte.

Meliorācijas sistēmu atjaunošana norisinājās trijos Kocēnu novada pagastos - Kocēnu, Dikļu un Vaidavas. Kopējais atjaunoto meliorācijas grāvju garums ir 5,1 kilometrs ar ietekmēto platību 182 hektāri. No jauna izbūvētas caurtekas 81 metra garumā, 38 drenu iztekas un viena drenāžas aka.

Būvuzraudzību veica Ludmila Bembere, savukārt būvdarbus īstenoja SIA "Meliorācija- A.G." pēc SIA "SMG Projekti" izstrādātā būvprojekta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)