Banner 980x90

Zobārstniecības klīnika "Nordent" – komfortabla un nesāpīga zobu aprūpe

Kurš gan mūsdienās nevēlas žilbinošu un veselīgu smaidu? Katrs zina, ka tā pamatā ir regulāra mutes dobuma higiēna un profilaktiski zobārsta apmeklējumi, kas ļauj savlaicīgi atklāt un novērst zobu un smaganu problēmas. Tomēr baiļu, aizņemtības vai dažādu citu iemeslu dēļ daudzi pie zobārsta vēršas tikai tad, kad zobu veselības stāvoklis jau ir ielaists un ir parādījušās sāpes. 

Zobārstniecības klīnikas "Nordent" speciālisti aicina neatlikt zobārsta vizīti līdz pēdējam brīdim un apmeklēt speciālistu vismaz reizi gadā, lai izvairītos no nopietnu veselības problēmu riska, ko var veicināt bojāti zobi un iekaisušas smaganas.

Pateicoties mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām, zobārstniecība jau sen vairs nav ilga, sāpīga un nepatīkama procedūra. Jebkura rakstura zobu problēmas ir vienkārši un nesāpīgi atrisināmas, ja to dara īsti savas jomas profesionāļi. Par to pārliecināties aicina arī zobārstniecības klīnikas "Nordent" dakteri ar vairāk nekā 15 gadus ilgu profesionālo pieredzi plaša spektra zobu slimību profilaksē un ārstēšanā. Izmantojot progresīvas ārstniecības, protezēšanas un implantoloģijas metodes un jaunākās paaudzes tehnoloģijas un materiālus, pieredzējušie dakteri Deniss Spiridonovs un Marina Aļohina spēj palīdzēt ikvienam pacientam iegūt koptus un veselīgus zobus.

Plaša spektra vispārējā un estētiskā zobārstniecība

Zobārstniecības klīnika "Nordent" apmeklētājiem durvis vēra 2018. gadā. Te tiek nodrošināti zobārstniecības pakalpojumi visai ģimenei – gan pieaugušajiem, gan bērniem. Klīnikā tiek piedāvātas plašas vispārējās un estētiskās zobārstniecības iespējas:

• mutes dobuma vispārējā apskate, izmeklēšana ar digitālo rentgenu (tiek veikta kabinetā uz vietas), speciālista konsultācija un ārstēšanas plāna sastādīšana,
• mutes dobuma higiēna,
• zobu balināšana ar Zoom sistēmu (saudzīga un vienlaikus efektīva jaunākās paaudzes profesionālā zobu balināšanas sistēma),
• zobu plombēšana,
• endodontija (zoba sakņu kanālu ārstēšana), izmantojot dentālo mikroskopu,
• zobu ķirurģija,
• estētiskā zobu restaurācija.

Zobārstniecības klīnikā "Nordent" tiek nodrošināts ne vien pilns zobārstniecības procedūru komplekss, bet arī sniegtas vērtīgas speciālistu rekomendācijas par pienācīgu zobu aprūpi, kas ļauj pacientam saglabāt veikto procedūru rezultātu un skaistu smaidu ilgus gadus. Galvenie principi, uz ko koncentrējas abi pieredzējušie speciālisti darbā ar pacientiem, ir pacienta komforts un nesāpīga ārstniecība, kā arī laba cenas un kvalitātes attiecība.

Lai parūpētos ne vien par sevi, bet arī saviem tuvajiem, zobārstniecības klīnikā "Nordent" papildus tiek piedāvāta arī iespēja iegādāties īpašas dāvanu kartes dažādu zobārstniecības pakalpojumu izmantošanai.

Modernas tehnoloģijas drošai, efektīvai un saudzīgai ārstniecībai

Zobārstniecības klīnikas "Nordent" ārstiem ir svarīgi, lai viņu zināšanas būtu atbilstošas mūsdienu prasībām, tāpēc dakteris Deniss un daktere Marina regulāri rūpējas par savu profesionālo zināšanu un prasmju pilnveidi un kvalifikācijas celšanu, gan piedaloties apmācībās dažādās pasaules vietās – Vācijā, Šveicē, Krievijā un citās valstīs –, gan apmeklējot profesionālās starptautiskās izstādes, lai iepazītos ar jaunākajām tehnoloģijām, materiāliem un metodēm, kas ļautu nodrošināt pacientiem arvien kvalitatīvākas, efektīvākas un saudzīgākas zobu higiēnas, ārstniecības un restaurācijas procedūras.

"Nordent" speciālisti savā darbā izmanto tikai rūpīgi izvēlētas augstākās kvalitātes iekārtas un materiālus no Japānas, Vācijas un Ķīnas, vienlaikus nesadārdzinot pakalpojuma izmaksas pacientam. Viena no modernajām tehnoloģijām, kas krietni atvieglo zobārstu darbu ikdienā, ir dentālais mikroskops ar daudzkārtējo palielinājumu. Tas ne tikai ļauj labāk saredzēt apstrādājamā zoba virsmu un tā iekšējo uzbūvi, bet arī atbrīvo pacientu no pastiprinātas zoba apstrādes, tādējādi maksimāli saudzējot zobu un tā audus. Dentālais mikroskops nodrošina daudzpusīgu pielietojumu – to izmanto gan diagnostikā, gan endodontijā un periodontoloģijā (zobu balstaudu ārstēšanā), gan arīdzan ķirurģijā un protezēšanā.

Dakteris Deniss un daktere Marina, daloties pieredzē, stāsta, ka ļoti bieži pie viņiem vēršas pacienti, kam ir nekvalitatīvi izārstēti zobu sakņu kanāli, kā dēļ pacienti cieš no asām zobu sāpēm. Līdz ar to abi dakteri bieži vien veic kanālu pārārstēšanu, kur arī lieti noder dentālais mikroskops. Ar mikroskopa palīdzību tiek izņemts nekvalitatīvais zoba pildījums, aizvietojot to ar jaunu, lai atbrīvotu pacientu no sāpēm un tūskas. Abi dakteri ir vienisprātis – labāk ir saglabāt savu zobu nekā to izraut un aizvietot ar implantu, tāpēc klīnikā "Nordent" vienmēr cenšas izdarīt visu iespējamo, lai izārstētu esošos zobus. Pateicoties mikroskopam, tas ir iespējams lielākajā daļā gadījumu.

Tāpat arī ķirurģijā dentālais mikroskops nodrošina krietni ērtāku, precīzāku un saudzīgāku ārstniecības procesu un rezultātu. Ir gadījumi, kad zoba sakņu kanālus nav iespējams izārstēt ar tradicionālo metodi (urbšanu). Tad pacientam tiek veikta apikālā ķirurģija, izdarot nelielu griezienu no tās puses, kur atrodas zoba saknes gals. Pateicoties mikroskopam, ir iespējams ne tikai minimalizēt grieziena lielumu, bet arī izmantot mazāka izmēra diegus šuvēm. Pacientam tas nozīmē vieglāku pēcoperācijas periodu, kā arī mazāku smaganu tūsku.

Vēl viena moderna tehnoloģija, kas tiek pielietota zobu ķirurģijā klīnikā "Nordent", ir iPRF (Injected Platelet Rich Fibrin) metode, kad no pacienta asinīm tiek paņemta plazma, ko liek uz brūcēm, lai veicinātu dzīšanas procesu pēc operācijas.

Savukārt īpaši tiem pacientiem, kas baidās no zobārsta apmeklējuma un sāpēm, klīnikā ir pieejams risinājums, ar kuru anestēziju pirms zobu labošanas iespējams veikt pilnībā nesāpīgi. Tradicionālās šprices vietā tiek izmantota speciāla iekārta, kas zem spiediena izsmidzina anestētiķi apkārt zobam, tādējādi to atsāpinot. Šāda veida anestēzija atsāpina tikai ārstējamo vietu, neizraisot vairumam tik nepatīkamo mutes gļotādas nejutīgumu.

Visai ģimenei draudzīga zobārstniecība

Zobārstniecības klīnikā "Nordent" komfortabli jutīsies ne tikai pieaugušie, bet arī bērni. Vecāki var būt droši – ja bērns būs nobijies un neļausies zobu ārstēšanai, dakteris Deniss un daktere Marina atradīs pareizo pieeju, lai bērns no kabineta izietu apmierināts un ar izārstētiem, veseliem zobiņiem. Lai psiholoģiski sagatavotu bērnu, zobārsti neķersies uzreiz pie zoba labošanas, bet gan parotaļāsies ar bērnu, parādīs un pastāstīs atraktīvā veidā par to, kā notiks ārstniecības process. Domājot par bērniem, klīnikā ir iegādātas arī speciālas krāsainās plombes, kas tiek bērnam parādītas, tādējādi viņu vairāk ieinteresējot un panākot veiksmīgu sadarbību ar zobārstu.

Dakteri Deniss Spiridonovs un Marina Aļohina savā klīnikā ar prieku uzņems ikvienu, lai palīdzētu atrisināt vai novērst jebkuras zobu un smaganu veselības problēmas, kā arī parūpēsies par to, lai pacients no kabineta izietu ar smaidu –, laimīgs un apmierināts par izārstētiem zobiem un ārstu jauko un rūpīgo attieksmi.

Zobārsti Deniss un Marina atgādina – vislabākā zobu ārstēšana ir to profilakse, tāpēc rūpīgi tīriet zobus katru dienu, lai mazāk bēdātos par zobu problēmām nākotnē. Labāk izārstēt kādu mazu caurumiņu nekā gaidīt, kad zobs sāks sāpēt, un kad ārstēšana jau būs sarežģītāka un dārgāka! Esiet veseli!

Uzziniet vairāk par zobārstniecības klīniku "Nordent" mājaslapā, kā arī sekojiet jaunumiem klīnikas Facebook lapā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)