Banner 980x90

Vidzemes slimnīca saņem dāvinājumu priekšlaikus dzimušo bērnu aprūpei

Publicitātes foto/ Foto: Vidzemesslimnica.lv
Publicitātes foto/ Foto: Vidzemesslimnica.lv
Turpinot tradīciju, brīdi pirms gadu mijas Vidzemes slimnīcas Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļu apciemoja biedrības "Sirds siltuma darbnīca" pārstāvji, kas savus darinājumus dāvina visām jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļām Latvijā, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Vidzemes slimnīcā.

Līdzi atvestajos dāvanu maisos - adītas zeķītes, cepurītes, jaciņas, sedziņas, kokoni, šūti pārklāji inkubatoriem, tamborēti zaķi, suņi, astoņkāji pašiem mazākajiem pacientiem. Kā stāstīja darbnīcas idejas autore un vadītāja valmieriete Linda Vītoliņa, biedrība šobrīd apvienojot aptuveni 200 dažāda gadu gājuma adītājas Latvijā un Eiropā – Lielbritānijā, Skotijā, Holandē, Vācijā, par Austrālijā, kuras brīvprātīgi, bez atlīdzības ada, tamborē un šuj priekšmetus priekšlaikus dzimušo bērnu aprūpei, kurā ārkārtīgi svarīgs ir siltums. Šoreiz Lindai Vītoliņai dāvanu atgādāšanā palīdzējusi smiltēniete Ilze Haka, kura paskaitījusi: šogad viņa adījusi apmēram 600 stundas un uzcakojusi ap 200 jaciņu, cepurīšu un zeķīšu komplektu!

Jaundzimušo intensīvās nodaļas virsārste Ilze Eglīte savā, nodaļas personāla un slimnīcas vārdā saka pateicas "Sirds siltuma darbnīcas" rokdarbniecēm visā pasaulē par noderīgajiem, siltajiem un krāšņajiem darinājumiem un novēl tikpat veiksmīgi turpināt darbu, to darot no sirds, ar vislabākajām domām un radīšanas prieku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)