Banner 980x90

Veikalu un viesu nama "Burtniekkrasts" īpašnieks šogad plāno audzēt apgrozījumu

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Uzņēmums SIA "Zaltes", kuram pieder autoveikals, septiņi veikali Rūjienā, Mazsalacas un Rūjienas novados un viesu nams "Burtniekkrasts", šogad prognozē veiksmīgi attīstību un vēlas palielināt apgrozījumu.

Kā, atsaucotoes uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, Rūjienas novadā reģistrētais uzņēmums pērno gadu noslēdzis ar 1 898 485 eiro apgrozījumu, kas ir par 2% mazāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 1 952 177 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kritusies arī peļņa - no 50 487 eiro 2014.gadā līdz 33 858 eiro pērn. Peļņu plānots atstāt uzņēmuma vajadzībām, teikts SIA "Zaltes" vadības ziņojumā.

Uzņēmuma gada pārskats liecina, ka pērn vienā no veikaliem izveidota jauna plauktu un apgaismojuma sistēma, savukārt citā - jauna kasu sistēma. Burtniekos, pie viesu nama "Burtniekkrasts" un veikala "Burtnieki", izveidots bruģēts laukums, panduss, izremontēts pagrabs, kas tiek izmantots kā viesu nama noliktava.

Uzņēmuma vadība prognozē veiksmīgu darbības turpināšanu arī šogad, modernizējot veikalus, piemēram, siltinot tos un mainot logus.

Tāpat tiks meklēti jauni sadarbības partneri - preču piegādātāji, lai veicinātu cenu konkurētspēju. Šogad plānots arī rast iespēju darbinieku apmācībai, lai uzlabotu pārdotprasmi un palielinātu uzņēmuma apgrozījumu.

SIA "Zaltes" vienādās daļas pieder Valteram un Ilzei Bergiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)