Banner 980x90

Valmieras Viestura vidusskolā aizvadīti "Darba svētki"

Publicitātes foto/ Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Publicitātes foto/ Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Šodien, 10.martā Valmieras Viestura vidusskolā norisinājās "Darba svētki", kuros tika godināti skolas pedagoģiskie darbinieki, pasniedzot Valmieras pilsētas pašvaldības Pateicības rakstus, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte.

Pateicības darbiniekiem tika pasniegtas par ilggadēju, atbildīgu un radošu pedagoģisko darbu, ieguldījumu skolas pasākumu organizēšanā, mērķtiecīgu un sistemātisku pedagoģisko sniegumu, apzinīgu līdzdalību mācību procesa organizēšanā, kā arī regulāru un sekmīgu skolēnu sagatavošanu skolas, Valmieras un starpnovadu olimpiādēm.

Tāpat Pateicības raksti tika izsniegti par interaktīvu tehnoloģiju izmantošanu mācību procesā un popularizēšanu kolēģu vidū, ieguldījumu skolēnu patriotiskajā audzināšanā, par skolēnu iesaistīšanu Junior Achivement Latvija projekta aktivitātēs, par ieguldīto darbu skolēnu fiziskajā audzināšanā, kā arī skolēnu sportisko panākumu kaldināšanā, pozitīvas mācību un darba vides radīšanu skolēnu un kolēģu vidū, veiksmīgu klases audzinātāja darbu, matemātikas un datorzinību mācību priekšmeta metodiskās komisijas vadīšanu.

Valmieras Viestura vidusskolas darbinieki saņēma Pateicības arī par inovatīvu un radošu sadarbību ar jauniešiem, iesaistoties starptautiskos mācību vides projektos, godprātīgu un sistemātisku veikumu mācību metodiskā darba koordinēšanā un ilgtspējas nodrošināšanā.

Šogad Pateicības rakstus saņēma 12 Valmieras Viestura vidusskolas pedagoģiskie darbinieki:

• Guntars Aizupietis - interešu izglītības skolotājs, vokāli instrumentālā ansambļa vadītājs - 20 gadu darba jubileja;

• Ilze Ābeltiņa - interešu izglītības skolotāja, dabaszinātņu mācību priekšmetu laborante - 35 gadu darba jubileja;

• Santa Ādamsone - sākumskolas skolotāja - 25 gadu darba jubileja;

• Inese Barce - angļu valodas skolotāja - 25 gadu darba jubileja;

• Anda Dubulte - sākumskolas skolotāja - 30 gadu darba jubileja;

• Anna Gammeršmidte - vēstures, politikas un tiesību skolotāja - 35 gadu darba jubileja;

• Ludmila Gammeršmidte - sociālo zinību un ekonomikas skolotāja - 15 gadu darba jubileja;

• Māra Goba - sporta skolotāja - 35 gadu darba jubileja;

• Irina Mēduma-Bāliņa - krievu valodas un literatūras skolotāja - 25 gadu darba jubileja;

• Anda Rebinka - matemātikas skolotāja - 35 gadu darba jubileja;

• Ilga Verovkina - direktora vietniece izglītības jomā, bioloģijas skolotāja - 40 gadu darba jubileja;

• Vineta Lūre - tehniskā darbiniece - 15 gadu darba jubileja.

"Darba svētki" Valmieras Viestura vidusskolā ir tradīcija, kas norisinās jau vairākus gadu desmitus. Šajos svētkos tiek godināti ilggadējie skolas pedagogi, kuri skolā pavadījuši nozīmīgu gadu skaitu. Sumināšanas pasākumā tiek atklātas interesantas, ikdienā nepamanītas pedagogu personības iezīmes un vaļasprieki. "Darba svētki" vienmēr ir piepildīti ar īpašiem sirsnības un asprātības mirkļiem, kas ļauj pedagogiem atskatīties uz paveikto, kā arī uzkrāt spēkus jaunam darba cēlienam," stāsta Valmieras Viestura vidusskolas direktora vietniece izglītības procesa vadīšanas un koordinēšanas jautājumos Zane Bērziņa.

Pasākumā Valmieras Viestura vidusskolas pedagoģiskos darbiniekus sumināja skolas vadība, kolēģi un skolēni, sveicot ar īpašiem muzikāliem priekšnesumiem. Pateicības pasniedza Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)