Banner 980x90

Valmieras pilsētas pašvaldība cer šogad uzsākt daudzdzīvokļu īres nama būvniecību

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
SIA "Valmieras Namsaimnieks" 10.februārī izsludināja iepirkumu par Daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas - jaunbūves būvprojekta izstrādi, būvniecību un autoruzraudzību, taču nolikums jau otro reizi ir pārsūdzēts un iepirkuma termiņš ir atkārtoti pagarināts, pilsētas informācijas portālam Valmiera24.lv pastāstīja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. 

Daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas ir paredzēts būvēt Ķieģeļu ielā 8/Mālu ielā 1, kas atrodas netālu no tirdzniecības veikala "Depo".

"Pirmā sūdzība bija par to, ka mēs par stingru esam uzstādījuši kvalitātes prasības, bet, attiecībā uz pretendentiem un māju, esam tās noteikuši pietiekamas, jo mums ir svarīgi uzbūvēt kvalitatīvas ēkas," skaidro Baiks un turpina: "Gribam sasniegt ļoti labu rezultātu, nevis vienkārši uzbūvēt. Mēs noteikti neatteiksimies no kvalitātes." 

Pirmo sūdzību Iepirkumu uzraudzības birojs norādīja, atļaujot slēgt līgumu, taču 21.aprīlī iesniegta otra sūdzība. Tās izskatīšanas termiņš – trešdiena, 18.maijs. Līdz ar to atkārtoti pagarinās iepirkuma termiņu, kas no sākotnēji plānotā  - 6.aprīļa ir jau pārcelts uz 9.maiju un tiks pagarināts vēl.

Tāpat Baiks piebilst, ka arī ar jaunā peldbaseina projekta īstenošanas uzsākšana neesot bijusi viegla: "Sūdzējās gan par nolikumu, gan par rezultātiem, bet mēs abas sūdzības uzvarējām. Protams, visvairāk žēl laika, ko kavējam, bet no tā nevaram izvairīties." 

Valmieras pilsētas pašvaldība daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas būvniecību vēlas uzsākt šogad.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)