Banner 980x90

Valmieras pašvaldība suminās čaklākos sētniekus, namu un teritoriju īpašniekus

Rīga, 8.febr., LETA. Valmieras novada pašvaldība aicina iedzīvotājus līdz 3.martam pieteikt čaklākos sētniekus, namu un teritoriju īpašniekus, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības pārstāve Laura Moča.

Šī ziema bijusi sniegiem bagāta, sagādājot raizes un daudz darba tiem, kam jādomā par ietvju un ceļu tīrīšanu.

Lai teiktu paldies par cītīgu darbu, Valmieras pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus pastāstīt par tiem sētniekiem, namu un teritoriju īpašniekiem, kuri ar lielu atbildību un rūpību tīra ietves un ceļus Valmierā, nodrošinot drošu un ērtu pārvietošanos līdzcilvēkiem.

Čaklākos tīrītājus līdz martam var pieteikt, zvanot pa tālruni 64 207 120 vai e-pastā "info@valmiera.lv", norādot teritorijas adresi un, ja zināms, īpašnieka vai sētnieka vārdu un uzvārdu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)