Banner 980x90

Valmieras novada fonds aicina iesniegt projektus 2000 eiro atbalsta iegūšanai

Rīga, 15.janv., LETA. Valmieras novada fonds līdz 11.februārim aicina iedzīvotājus un organizācijas piedāvāt projektu idejas otrajam "Ziedotāju aplim", kurā viens projekts var pretendēt uz 2000 eiro lielu finansējumu, aģentūru LETA informēja fonda valdes priekšsēdētājs Ansis Bērziņš.

"Ziedotāju aplis" Valmierā notiks otro reizi, un tajā Valmieras novada fonds aicinās apkaimes ļaudis klātienē ziedot naudu trim projektiem.

Trīs izvēlētie projekti būs aicināti to prezentēt potenciālajiem ziedotājiem aprīļa sākumā. Šī būs organizāciju iespēja ne vien iegūt finansējumu projektam, bet pievērst uzmanību organizācijas mērķiem un veidot ilgtermiņa attiecības.

Projekta tematika nav ierobežota, tomēr "Ziedotāju aplim" tiek aicināts piedāvāt tādas ieceres, kas drīzāk vērstas uz sabiedriskā labuma darbības nodrošināšanu, regulāriem pakalpojumiem, to paplašināšanu vai uzlabošanu, jaunu ilgtermiņa ideju sākšanu.

Projekta pieteikumu var iesniegt gan biedrības un nodibinājumi, gan neformālas iedzīvotāju grupas no Valmieras apkaimes - Valmieras pilsētas, Beverīnas, Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Naukšēnu un Rūjienas novada.

Iepriekšējā "Ziedotāju aplī" 2017.gada decembrī tika saziedoti 6580 eiro grāmatu mājiņu izveidei Valmierā un Kocēnu novadā, Beverīnas novada biedrībai "Ģimenes šūpulis", kas palīdz grūtībās nonākušām sievietēm gaidībās un pēc dzemdībām, kā arī inventāra iegādei izciliem sasniegumiem airēšanas slalomā.

Valmieras novada fonds jau 13 gadus strādā, atbalsot vietējo iedzīvotāju iniciatīvas dzīves uzlabošanai Valmierā un apkaimē, bet ziedotājiem piedāvājot mērķtiecīgas filantropijas atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)