Banner 980x90

Valmierā rīko transporta infrastruktūras attīstības koncepcijas publisko apspriešanu

Rīga, 15.okt., LETA. Līdz 13.novembrim Valmierā notiek tematiskā plānojuma "Valmieras pilsētas transporta infrastruktūras attīstības koncepcija" un tā Vides pārskata projekta sabiedriskā apspriešana, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Tematiskā plānojuma mērķis ir izvērtēt esošo Valmieras transporta infrastruktūru, identificēt problēmas, izstrādāt iespējamo attīstības koncepciju, izvirzot un definējot sasniedzamos mērķus, kā arī uzdevumus mērķu sasniegšanai. Dokuments piedāvā nozares profesionāļu veiktu Valmieras autotransporta, velotransporta un gājēju infrastruktūras izvērtējumu, kā arī stratēģiskos uzstādījumus un priekšlikumus veloinfrastruktūras un satiksmes infrastruktūras, tās organizācijas attīstībai.

Publiskās apspriešanas laikā ar izstrādāto tematisko plānojumu un Vides pārskata projektu var iepazīties pašvaldībā un arī pilsētas mājaslapā. Rakstiski priekšlikumi un ierosinājumi pašvaldībai iesniedzami pa pastu, elektroniski vai, ierodoties personīgi.

Savukārt publiskās apspriešanas sanāksmē norisināsies 7.novembrī plkst.17 pašvaldības ēkas sanāksmju zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)