Banner 980x90

Valmierā jaunās māmiņas var saņemt Pūriņu skolas pakas jaundzimušajiem

Valmiera, 29.dec., LETA. Valmierā Beātes ielā 10 jaunās māmiņas var saņemt biedrības "Sev, Tev un Ģimenei" Pūriņu skolas pakas jaundzimušajiem, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Liene Zālīte.

Māmiņas, kurām tuvāko mēnešu laikā pieteiksies mazulītis, vai arī māmiņas, kuras nesen savu jaundzimušo bērniņu ir sagaidījušas, turpmāk varēs saņemt Pūriņu skolas sarūpētās bezmaksas pakas jaundzimušajiem. Tajās ir gan drēbītes mazulim iekštelpām, gan aktivitātēm ārā, higiēnas preces, rotaļlietas, kā arī informatīvie materiāli un kāda neliela dāvaniņa jaunajai mammai. Jāpiemin, ka pakas saturu nebūs iespējams mainīt, jo tās ir jau iepriekš nokomplektētas.

Jaundzimušo pakās esošais saturs ir ziedojums, ko sniegušas māmiņas, kuru mazulis jau ir izaudzis. Ziedotās lietas ir labā stāvoklī, bet iepriekšējiem īpašniekiem vairs nav nepieciešamas, tādējādi dāvājot tām otro dzīvi.

Tāpat Pūriņu skola aicina ziedot jaundzimušo sedziņas, higiēnas preces (pamperus, mitrās salvetes) un citas mazulim noderīgas lietas.

Lai saņemtu paku jaundzimušajiem vai veiktu ziedojumu, aicinām māmiņas sazināties ar Pūriņu skolas vadītāju Artu Maseli, zvanot pa tālruni 26525359 vai rakstot "purinu.skola@inbox.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)