Banner 980x90

Uz laiku slēgs satiksmi Mālu ielā Valmierā

Rīga, 9.aug., LETA. Šodien tiks sākta ūdensvada izbūve Mālu ielā posmā no Jāņparka ielas līdz Mālu ielai 14 un darbu laikā paredzēti satiksmes ierobežojumi, ielas posmu slēdzot motorizētā transporta satiksmei, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldībā.

Ūdensvada izbūves darbus Mālu ielas posmā paredzēts pabeigt līdz septembra vidum. Satiksmei slēgtā posma apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Parka, Sporta un Jāņparka ielu.

Gājēju un velosipēdistu kustība būs iespējama gar ceļa darba zonu.

Pēc tam darbi tiks turpināti Nauču ielas posmā, slēdzot satiksmi no Jāņparka ielas līdz Mujānu ielai. Apraucamais ceļš tiks organizēts pa Mālu, Parka, Sporta, Jāņparka un Mujānu ielu. Darbus paredzēts pabeigt šī gada oktobrī.

Pašvaldība atvainojas par radītajām neērtībām un aicina sekot līdzi izliktajām ceļa zīmēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)