Banner 980x90

Tirdzniecības centrs "Valleta" turpina palielināt apgrozījumu

Latvijas lielākā reģionālā tirdzniecības centra "Valleta" Valmierā kopējais apgrozījums pērn, salīdzinot ar datiem 2012.gadā, pieaudzis par 3% un sastāda 15 392 686 EUR. Vidējā pirkuma vērtība pieaugusi par 12%.

Rūpniecības preču segmentā (tas ir, neskaitot pārtikas operatoru) apgrozījums palielinājies
par 8%, vidējā pirkuma vērtība – arī par 12%. Lielākais apgrozījuma pieaugums uzrādīts apģērbu, bērnu preču, juvelierizstrādājumu, mājsaimniecības, IT un elektropreču grupās.

Tirdzniecības centra apmeklējums palielinājies par 3%.

Rezultātus skaidro TC "Valleta" vadītāja Evija Švarca: "Valleta" reģionā ir lielākais un vienīgais tirdzniecības centrs, kas vienuviet nodrošina tik plašu preču sortimentu. Vidzemnieki turpina pie mums iepirkties, jo, kā esam minējuši arī iepriekš, finansiāli tas ir daudz izdevīgāk kā ikdienā nepieciešamās preces iegādāties lielveikalos Rīgā.

Lai dažādotu piedāvājumu, pusotra gada laikā ir atvērti 14 jauni, Latvijā un Eiropā iecienītu zīmolu veikali, papildinot apģērbu, apavu, IT, elektronikas, mājsaimniecības preču un juvelierizstrādājumu segmenu. Esošos veikalus ir paplašinājuši pieci nomnieki. Pārmaiņas palīdzējušas ne tikai kāpināt apgrozījumu un saglabāt reģiona iedzīvotāju interesi, bet arī piesaistīt jaunus pircējus. Pozitīvo apgrozījuma tendenci noteikti veicina arī vidējā pirkuma pieaugums, kas liecina par patērētāju ienākumu palielināšanos."

Arī šī gada trīs nedēļās, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn, TC "Valleta" kopējais apgrozījums palielinājies par 16% rūpniecības preču segmentā – par 19%. Pirkumu skaits pieaudzis attiecīgi par 7% un 11%. Gads sākas ar ziemas preču izpārdošanu, un pircēji ir ieinteresēti sezonas aktuālākās lietas iegādāties ar ievērojamām atlaidēm.

Jāatzīmē, ka izmaiņas TC "Valleta" veikalu klāstā plānotas arī šogad. Jau 16.janvārī tika atklāts jauns, valmieriešu iecienīts ziedu veikals – salons "Vētras". Uz plašākām telpām ir pārcēlies bērnu preču veikals "Lāčuks", kas piedāvājumu papildinājis ne tikai ar rotaļlietām, bet arī precēm mazuļiem. Februārī tirdzniecības centra 2.stāvā darbību uzsāks jauns vīriešu apģērbu veikals "Branches".

SIA "VRPB" apsaimniekotais TC "Valleta" ir Latvijas lielākais reģionālais tirdzniecības centrs, kas darbību uzsāka 2007.gada 22.novembrī. 9 500m2 platībā izvietotas gandrīz 70 tirdzniecības vietas.

Tajās pārstāvēti Eiropā un Latvijā iecienītu zīmolu veikali, piedāvājot preču klāstu, kas līdzvērtīgs lielākajiem Rīgas tirdzniecības centriem. Gadā TC "Valleta" neto apgrozījums pārsniedz 15 miljonus eiro un vidēji tiek apmeklēts 2,5 miljonus reižu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)