Banner 980x90

Šķeldošanas, mežizstrādes un kokapstrādes pakalpojumi – SIA "Bērzi Plus"

Krūmu un šķeldu iepirkšana ir aktuāla daudziem kokapstrādes uzņēmumiem. Šķelda ir tehnoloģiskām vajadzībām sasmalcināta koksne, kas noder tālākai izmantošanai.

Krūmu un šķeldu iepirkšana

Krūmu un šķeldu iepirkšana ir aktuāla daudziem kokapstrādes uzņēmumiem. Šķelda ir tehnoloģiskām vajadzībām sasmalcināta koksne, kas noder tālākai izmantošanai. Svarīgi, lai tā būtu kvalitatīva un bez dažādiem piejaukumiem. 

Krūmu un šķeldu iepirkšana ir viens no darbības virzieniem SIA "Bērzi plus". Paralēli tam uzņēmums darbojas arī kurināmās šķeldas ražošanā, mežistrādē, īpašuma apsaimniekošanā un kokapstrādē. SIA "Bērzi Plus" veic arī šķeldošanas pakalpojumus ar mobilajiem šķeldotājiem, tādēļ krūmu un šķeldu iepikšana uzņēmuma ir aktuāla vienmēr.

Daudziem dažādi zari, ciršanas atlikumis vairs nav vajadzīgi – SIA "Bērzi Plus" piedāvā tās iegādāties, tādējādi nodrošinot arī to novākšanu un aizvešanu no laukiem, grāvjiem un ceļmalām.

Krūmu un šķeldu iepirkšana notiek par ātras samaksas noteikumiem – īpašniekiem samaksa tiek veikta, izvērtējot aizvestās šķeldas daudzumu un izstrādes rezultātā iegūto apaļkoka sortimentu. 

Lasiet vairāk: http://www.berziplus.lv/

Krūmu apaugumu novākšana

Krūmu apaugumu novākšana tiek piedāvāta uzņēmuma "Bērzi Plus".  Tā ir iespēja attīrīt laukus, lauksaimniecības zemes un ceļmalas no krūmājiem.

Uzņēmums darbojas ar profesionālām tehniskajām iekārtām, tādējādi krūmu apaugumu novākšana notiek kvalitatīvi un ātri.  SIA "Bērzi Plus" ir kļuvis par uzticamu un godīgu sadarbības partneri daudziem: gan privāto mežu īpašniekiem, gan meža nozares uzņēmumiem.

Uzņēmumā strādā profesionāļi ar plašu pieredzi mežsaimniecības un mežistrādes jomā – krūmu apaugumu novākšana ir viens no specializācijas veidiem.

Krūmu apaugumu novākšana ir lietderīgs process dažādās lauksamniecībās un transformējamās zemēs. To veic arī tādēļ, lai uzlabotu mežaudžu sastāvu, kā arī pēc meža ugunsgrēkiem.

Lasiet vairāk: http://www.berziplus.lv/lv/skelda.html

Šķeldojamo materiālu iepirkšana

Šķeldojamo materiālu iepirkšana ir ļoti pieprasīta. SIA "Bērzi Plus" pastāvīgi iepērk malku, zarus, dažādus ciršanas un mežistrādes atlikumus pie ceļa un cirsmās. Šķeldojamo materiālu iepirkšana notiek Kurzemes reģionā.

Īpašniekiem tiek piedāvāti izdevīgi nosacījumi: gan operatīva šķeldas novākšana no teritorijas, gan godīga samaksa. SIA "Bērzi Plus" ir ieguvuši klientu uzticību, veidojot veiksmīgu sadarbību un sniedzot kvalitatīvu darba izpildi.

Šķeldojamo materiālu iepirkšana ir iespēja nodot nevajadzīgu koksni tālākai izmantošanai tiem, kam tā nepieciešama. Šķeldojamo materiālu iepirkšana paredz, lai šķelda nebūtu arī pārāk mitra, piesārņota vai citādi bojāta. 

Lasiet vairāk: http://www.berziplus.lv/lv/izcirt.html

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)