Banner 980x90

Rūjienā reģistrētā tirdzniecības uzņēmuma "Artavs" peļņa pērn sarukusi par 33 378 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rūjienā reģistrētā tirdzniecības nozares uzņēmuma SIA "Artavs" peļņa pērn samazinājusies par 33 378 eiro, sasniedzot 1024 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, aizvadītajā gadā "Artavs" spējis palielināt apgrozījumu par 2%, sasniedzot 1 954 898 eiro. Uzņēmumā darbojas 43 cilvēki.

Kā minēts "Artava" vadības ziņojumā, pārtikas preču tirdzniecības veikali un sabiedriskā ēdināšana ir sabiedrības galvenie pamatdarbības veidi. Sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu nozarē, salīdzinot ar 2014.gadu, ieņēmumu apjoms ir nostabilizējies un palielinājies par 23,3%. Veicot nelielu darba optimizāciju, tiek pieļauts, ka apgrozījums šajā gadā turpinās pieaugt.

2015.gadā uzņēmums turpināja ieguldīt modernizācijā. "Elvi" pārtikas veikalā ir nomainītas aukstuma iekārtas, uzstādīts ekonomisks gaisa kondicionieris. Pie veikala Viestura ielā 28, Rūjienā, ir izbruģēts stāvlaukums, savukārt kafejnīcā "Trīs draugi" veikta tualetes rekonstrukcija.

Šajā gadā "Artavs" plāno pārskatīt katru struktūrvienību, lai izvērtētu katras rentabilitāti un pieņemtu atbilstošus lēmumus apgrozījuma un peļņas daļas palielināšanā. Uzņēmums plāno turpināt attīstīt mazumtirdzniecības tīklu, izveidojot jaunu tirdzniecības vietu - specializēto alkohola veikalu. Tiek plānots arī nosiltināt kafejnīcas "Trīs draugi" ēku, kas ļaus samazināt izdevumus par siltumu. Darbus plānots finansēt no uzņēmuma līdzekļiem.

SIA "Artavs" reģistrēta 1992.gadā, un tās īpašnieks ir Kaspars Portnajs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)