Banner 980x90

Rencēnos būvēs graudu uzglabāšanas kompleksu, investējot 1,8 miljonus eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Lietuvas uzņēmējiem piederošā SIA "Bryce Farms" Burtnieku novada Rencēnu pagastā plāno būvēt graudu pieņemšanas, kaltēšanas un glabāšanas kompleksu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kā ziņo aģentūra LETA, projektā tiks ieguldīts 1 847 621 eiro, un tas tiek realizēts ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzfinansējumu.

Plānots, ka tiks būvētas graudu tvertnes ar apmēram 15 000 kubikmetru tilpumu, kā arī graudu kalte, tāpat tiks labiekārtota apmēram 1100 kvadrātmetrus liela teritorija.

Būvniecību veiks Talsu novada uzņēmums SIA "Voka", savukārt būvdarbi tiks pabeigti līdz nākamā gada augustam.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Bryce Farms" darbības joma ir pārtikas kvalitātes rapša, rudzu, kviešu un alus miežu audzēšana un pirmapstrāde. Uzņēmums apstrādā apmēram 1876 hektārus zemes.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem "Bryce Farms" apgrozījums 2014.gadā bija 1,06 miljoni eiro salīdzinājumā ar 1,08 miljoniem iepriekšējā gadā. Savukārt uzņēmuma zaudējumi pērn bija 358 239 eiro salīdzinājumā ar 93 474 eiro zaudējumiem pirms gada.

Uzņēmums reģistrēts 1999.gadā, tā pamatkapitāls ir 1,79 miljoni eiro.

"Bryce Farms" pilnībā pieder Lietuvas kompānijai "Eržvilkas Agrar UAB".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)