Banner 980x90

"Valmieras stikla šķiedra" uzņems "Ēnu dienas" dalībniekus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Trešdien, 15.februārī AS "Valmieras stikla šķiedra" piedalīsies karjeras izglītības akcijā "Ēnu diena". Pasākuma ietvaros jauniešiem, kuri iepriekš pieteikušies, būs iespēja ieskatīties kādas profesijas aizkulisēs, iepazīties ar ikdienas darba pienākumiem un uzņēmuma darbību, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

AS "Valmieras stikla šķiedra" ēnotājiem piedāvās iespēju iepazīt Pārdošanas sektora vadītāja Oto Grīnberga darba specifiku, kurš strādā ar Rietumeiropas, Tuvo Austrumu un Āzijas tirgus klientiem, kā arī izzināt uzņēmuma vides aizsardzības speciālistes Pārslas Dances ikdienas darba pienākumus.

"Ēnu dienā", paralēli speciālistu ēnošanai, AS "Valmieras stikla šķiedra" viesosies skolēni no Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas, kuri dosies ekskursijā pa uzņēmuma ražotnēm, uzzinot ne vien par ražošanas procesiem, uzņēmuma sasniegumiem un attīstības tempiem pēdējos gados, bet arī to, ka Latvijā iespējams veidot veiksmīgus un ilgtspējīgus uzņēmējdarbības stāstus. Sarunās un tikšanās reizē ar jauniešiem uzņēmuma pārstāvji dalīsies un apmainīsies pieredzē, zināšanās, domās un viedokļos, tādējādi jaunajai paaudzei sniedzot iespēju savlaicīgi iepazīt dažādas profesijas un jomas, kas varētu palīdzēt to tālākā dzīves un karjeras veidošanā.

"Ēnu diena" ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 - 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)