Banner 980x90

"Valmieras stikla šķiedra" rīko Atvērto durvju dienas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Akciju sabiedrība "Valmieras stikla šķiedra" aicina jauniešus apmeklēt Atvērto durvju dienas, kas norisināsies ceturtdien, 24.novembrī, kā arī 1.decembrī un 8.decembrī plkst.14.00 uzņēmumā, Cempu ielā 13, Valmierā.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē "Valmieras stikla šķiedras" Mārketinga projektu vadītāja Marika Nīmante, pasākumu laikā varēs vairāk uzzināt par darba vidē balstītajām izglītības programmām, kuras uzņēmums piedāvā sadarbībā ar Valmieras tehnikumu, klātienē apskatīt darba un mācību vidi un iepazīt savu iespējamo nākotnes profesiju.

"Valmieras stikla šķiedra" kopā ar Valmieras tehnikumu jau vairākus gadus sekmīgi īsteno darba vidē balstītas profesionālās izglītības mācību formu un, sākot ar 2017.gada janvāri, jauniešiem ir iespēja uzsākt mācības kādā no divām profesijām: ražošanas speciālists/-e vai ražošanas operators/-e.

Atvērto durvju dienu pasākumā jaunieši varēs plašāk uzzināt par minētajām programmām, apmācību ilgumu un papildus bonusiem, piemēram, to, ka mācību laikā audzēkņi saņem Eiropas Sociālā fonda un AS "Valmieras stikla šķiedra" stipendiju.

Darba vidē balstīta izglītība ir jauna profesionālās izglītības sistēma, kas īstenota reālā darba vidē. Mācības notiek pēc principa - profesionālo prasmju un iemaņu apgūšana darba vidē un specifisku teorētisko mācību priekšmetu apgūšana skolā. Apmācību noslēgumā jaunais speciālists iegūst akreditētu profesionālās izglītības diplomu un var veiksmīgi iesaistīties un nostabilizēties darba tirgū. 

Vairāk informācijas par darba vidē balstītajām izglītības programmām, kas tiek realizētas sadarbībā ar Valmieras tehnikumu, var atrast šeit.

Interesentiem dalība Atvērto durvju dienās jāpiesaka iepriekš, rakstot uz e-pastu manakarjera@valmiera-glass.com.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)