Banner 980x90

"SekoEko" pagalmā notiks pasākums "Vakars ekosētā"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 19.augustā, Rīgas ielā 37, veikals "SekoEko" rīko pasākumu  "Vakars ekosētā", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Vidzemes mārketinga aģentūras "Zāle" projektu vadītāja Baiba Rezakova.

Vakara gaitā gaismā celti vietējo ražotāju produkti, stastīts par jaunākajām tendencēm veselīgā uzturā, kā arī mājīgā gaisotnē būs iespēja satikt pašus ražotājus. 

Ekosētas izglītojošo ciklu plkst.18.30 atklās uztura sepeciāliste Agnija Irkle ar lekciju "Graudaugi. Glutēns – mīti un patiesība". Tālākajā vakara gaitā Ilze Lipska (Absolūts Ēd) stāstīs par dabīgajiem garšaugu pulveriem un to, kā ziemu pārdzīvot ar svaigu vietējo zaļumu. Zane Krēsliņa (Latnature) dalīsies ar zināšanām par to, kā saglabāt ēdiena uzturvērtības, būs iespēja arī uzzināt par medu, bišu maizi, dažādu tēju iedarbībām, kā arī galdā tiks celti patriotiskie plācenīši.

 "SekoEko" veikala vadītāja Baiba Šakale piebilst, ka: "Cilvēki aizvien vairāk izvēlas produktus no ražotājiem, kas ir mums tepat apkārt, taču lielākoties cilvēkiem ir maz informācijas par šiem produktiem un veselīgu uzturu. Tieši tāpēc, kopā ar vietējiem ražotājiem, nolēmām, ka nepieciešams sanākt kopā un sniegt šo informāciju, dodot iespēju gan uzzināt, gan pagaršot. Vakara gaitā vēlamies, kaut nedaudz, iepazīstināt cilvēkus ar pašiem ražotājiem un pastāstīt to, kā izmantot tos resursus, kas mums ir pieejami tepat". 

Vakara laikā būs iespējams satikt ražotājus no "Absolūts Ēd", "Latnature", "Dabas spēks", "3x9 zālītes" un "Mežvijas".

Kā īpašais piedāvājums "Vakars ekosētā" apmeklētājiem būs iespēja noformēt veikala "SekoEko" klienta karti bez maksas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)