Banner 980x90

Plāno vairāku ielu pārbūvi Valmierā 2017.gadā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai nākamajā gadā varētu laicīgi uzsākt plānotos ielu pārbūves darbus, 2016.gada 24.novembra Valmieras pilsētas pašvaldības domes sēdē deputāti atbalstīja 2017.gadā pārbūvējamo ielu sarakstu, kam finansējums nepieciešams no pašvaldības budžeta. 

Kā pilsētas informācijas portālu Vamiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa, 2017.gadā plānots pārbūvēt Ausekļa ielas posmu no Rīgas līdz Straupes ielai, Vadu ielu, Smiltenes ielas posmu no Stacijas līdz Brenguļu ielai, Kārļa ielas posmu no Rīgas līdz Lilijas ielai, Andreja Upīša ielas posmu no Beātes līdz Rubenes ielai, kā arī stāvlaukumu Zvaigžņu ielā 7. 

Atbilstoši domes lēmumam tiks uzsākta ielu pārbūvju iepirkuma procedūru – atklātu konkursu dokumentācijas gatavošana. Valmieras pilsētas pašvaldības 2017.gada budžetu pašvaldības dome pieņems 2017.gada janvāra sēdē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)