Banner 980x90

Pērn "Valmieras tipogrāfija Lapa" apgrozījusi pusmiljonu eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pērn SIA "Valmieras tipogrāfija Lapa", kuras galvenais darbības veids ir poligrāfijas pakalpojumi, apgrozīja 492 042 eiro, kas ir samazinājums par aptuveni 10% salīdzinājumā ar 2013.gadu, kad uzņēmums apgrozīja 545 402 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmums 2014.gadā strādāja ar 49 734 eiro zaudējumiem. Savukārt 2013.gadā SIA "Valmieras tipogrāfija Lapa" strādāja ar 48 316 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka gada nogalē sabiedrībā strādāja 21 darbinieks, un pašreizējais finansiālais stāvoklis uzskatāms par stabilu.

"Pamatojoties uz iepriekšējos gados un šajā gadā veiktajiem ieguldījumiem, SIA "Valmieras tipogrāfija Lapa" vadība uzskata, ka sabiedrība ir nodrošinājusies, lai arī turpmāk spētu ieņemt stabilu vietu poligrāfijas pakalpojumu sniedzēju tirgū. Sabiedrība pastāvīgi nodarbojas ar tirgus izpēti un jaunu potenciālo sabiedrības partneru meklēšanu gan Latvijā, gan ārpus Latvijas," teikts vadības ziņojumā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Valmieras tipogrāfija Lapa" reģistrēta 1993.gadā. Tās pamatkapitāls ir 91 000 eiro. Uzņēmuma 55% daļu īpašnieks ir Jānis Caune, 25% īpašniece ir Anita Caune, bet 20% īpašnieks ir Arnis Skuja.
 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)