Banner 980x90

Pērn pieaudzis lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Daiva" apgrozījums

Rūjienas novada Jēru pagastā reģistrētās lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Daiva" apgrozījums pērn pieaudzis par 6%, sasniedzot 2 274 291 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, lai gan kooperatīvās sabiedrības apgrozījums audzis, tās peļņa, salīdzinot ar gadu iepriekš, samazinājusies - ja 2014.gadā tā bijusi 126 445 eiro, pērn sarukusi līdz 94 954 eiro. Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība nodarbina septiņus cilvēkus.

Kā minēts kooperatīvās sabiedrības "Daiva" vadības ziņojumā, tās darbības veids ir lauksaimniecības pakalpojumu - graudu pirmapstrādes un realizācijas - sniegšana sabiedrības biedriem un citiem klientiem. Aizvadītajā gadā, pateicoties darbinieku profesionālajai izaugsmei un graudu pirmapstrādes iekārtu modernizācijai, palielinājušies sniegto pakalpojumu apjomi. Tiek minēts, ka pērn ražošanas izmaksas palielinājušās par 107 430 eiro jeb 5,3%, ko galvenokārt veicinājis degvielas, minerālmēslu, kā arī augu aizsardzības līdzekļu cenu pieaugums.

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Daiva" gūto peļņu plānots novirzīt tās attīstībai.

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība "Daiva" reģistrēta 1993.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)