Banner 980x90

Par "Radio TEV" valdes priekšsēdētāju kļuvusi Sigita Švarca

SIA "Mans radio", kas pārvalda radiostaciju "Radio TEV", mainījusies valde, liecina "Firmas.lv" informācija.

No "Mana radio" valdes priekšsēdētāja amata atbrīvots Ingemārs Vekteris, viņa vietā iecelta Sigita Švarca.

Švarca līdz šī gada janvārim bija valdes locekle Latvijas-Vācijas kopuzņēmumā SIA "Reho".

Kā aģentūrai LETA skaidroja Vekteris, viņš šo amatu atstājis noslogotības dēļ. Vekteris patlaban lielāko uzmanību vēlas veltīt televīzijas "Re:TV" attīstībai. Teorētiski un praktiski viņš joprojām palīdz darbos arī radio. Lai gan Švarca iepriekš nav bijusi saistīta ar mediju jomu, Vekteris uzsvēra, ka šajā gadījumā vairāk ir jāvērtē viņas menedžera spējas.

SIA "Mans radio" pārvalda radio staciju "Radio TEV", kas raida FM viļņos gandrīz visā Latvijā un arī internetā.

SIA "Mans radio" ar iepriekšējo nosaukumu SIA "Radio Valmiera" reģistrēts 2012.gadā. Tā pamatkapitāls ir 53 000 eiro. 2013.gadā uzņēmums strādāja ar 87 498 eiro apgrozījumu un 13,275 eiro zaudējumiem. SIA "Mans radio" 100% daļas pieder SIA "Sales House", iepriekš tās īpašnieks bija SIA "Valmieras TV".

Vekteris ir valdes priekšsēdētājs SIA "Valmieras TV" un SIA "Radio Skonto Vidzeme", kā arī citu uzņēmumu pārstāvis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)