Banner 980x90

Notiks seminārs par pieejamo atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
22.februārī plkst.17.30 SIA "Valmieras namsaimnieks" telpās Semināra ielā 2a Valmierā notiks Ekonomikas ministrijas un Attīstības finanšu institūcijas "Altum" rīkots seminārs par energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumiem daudzdzīvokļu mājās un iespējām piesaistīt Eiropas Savienības fondu līdzfinansējumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja  Ekonomikas ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Elita Rubesa-Voravko, šā gada 22. un 23.februārī četrās Vidzemes pilsētās - Siguldā, Valmierā, Smiltenē un Gulbenē - notiks semināri par energoefektivitātes pasākumu īstenošanu daudzdzīvokļu ēkās un pieejamo valsts atbalstu. Seminārus organizē Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" ietvaros.

Uz semināriem aicināti namu pārvaldīšanas uzņēmumu, dzīvokļu īpašnieku biedrību un būvniecības uzņēmumu pārstāvji, kā arī daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie.

Seminārā "Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Nosacījumi, renovācijas process un kvalitāte" klātesošos informēs par ES fondu atbalsta programmas "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu dzīvojamās ēkās" nosacījumiem, tehniskās dokumentācijas sagatavošanas niansēm, lēmuma pieņemšanas procedūru, kā arī līdzfinansējuma saņemšanas aspektiem. Seminārā piedalīsies arī banku pārstāvji, kas informēs par kredīta saņemšanas nosacījumiem.

Pasākumu laikā Siguldā SIA "CDzP" vadītājs Ģirts Beikmanis, kā arī seminārā Valmierā un Smiltenē SIA "Valmieras namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs Valdis Jēgers dalīsies pieredzē par daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas renovācijas projekta vadību un pastāstīs par ēkas renovācijas ieguvumiem.

Semināri notiks 22.februārī plkst.11.00 Siguldā un plkst.17.30 Valmierā, bet š.g. 23.februārī plkst.11.00 Smiltenē un plkst.17.30 Gulbenē.

Detalizētāka informācija par semināru norises vietām un dienas kārtību pieejama Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Semināra dienaskārtība Valmierā pieejama šeit, pieteikšanās Valmieras semināram var atrodama šeit.

Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (dzivosiltak@em.gov.lv, 67 013240). Jaunumiem par ēku energoefektivitāti var sekot līdzi arī twitter.com/siltinam un facebook.com/dzivosiltak.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)