Banner 980x90

Nela Gems rotaslietas

Swarovski kristāli ir kļuvuši par vienu no lielākajiem skaistuma simboliem gan modē, gan skaistuma industrijās. Tā kā tie spēj ievērojami izcelt sievietes dabīgo skaistumu, pašmāju zīmols Nela Gems laiku velti netērē un rada burvīgas rotaslietas tieši no Swarovski kristāliem un pērlēm.

Šajā rakstā iepazīsties ar Nela Gems burvīgo rotu piedāvājumu un atrodi lielisku dāvanu sev un citiem. 

Nela Gems Swarovski rotaslietu piedāvājums
Nela Gems ir pašmāju latviešu zīmols, kas rada skaistas un elegantas rotaslietas ikdienai un svētkiem. Tieši Swarovski kristāli ir zīmola galvenais atpazīstamības simbols, jo visas rotaslietas ir veidotas no Swarovski kristāliem vai pērlēm. 

Zīmola Nela Gems piedāvājums ir visai plašs un ar katru dienu tas tiek radoši papildināts ar dažādiem jauniem dizainiem. Par to, kas tad ir šī zīmola piedāvājumā, ieskaties raksta turpinājumā.

Mirdzošas rokassprādzes ar Swarovski kristāliem
 


Swarovski rokassprādzes ir viens no pirmajiem rotaslietu darinājumiem Nela Gems zīmolam. Tās ļoti strauji ieguva popularitāti un turpina iemantot tūkstošiem klientu sirdis vēl joprojām.

Nela Gems piedāvājumā esošās rokassprādzes ir mirdzošas un piešķir sievietes tēlam eleganci. Plašajā piedāvājumā iespējams atrast lielu kristālu rokassprādzes, ķēdītes, dabīgo pusdārgakmeņu rokassprādzes, sarkanā diega aizsardzības aproces, krāsaino pērļu rokassprādzes un arī īpaši veidotu rokassprādzi ar kristāliem un pērlēm kopā. 

Sudraba auskari ar mirdzošiem kristāliem un pērlēm
 
Viens no populārākajiem Nela Gems piedāvājumiem ir skaistie auskari ar mirdzošiem kristāliem. Tie ir apzeltīti un tiek veidoti no antialerģiskiem materiāliem, kas neapsūbē. 

Auskari ir pieejami dažādās nokrāsās un, protams, arī dizainos. Piedāvājumā iespējams atrast gan nagliņauskarus ikdienišķam mirdzumam, gan arī greznus auskarus ar lieliem kristāliem vai košām bārkstīm īpašākam notikumam. Sieviete varēs sapucēties kā ikdienai, tā arī greznai svētku ballei.

Eleganti gredzeni par draudzīgām cenām
 
Nela Gems gredzeni ar Swarovski kristāliem ir pieejami dažādos dizainos – gan ar vienu kristālu, gan arī ar diviem un trīs kristāliem. Katram kristālam iespējams izvēlēties savai gaumei atbilstošu nokrāsu, kombinējot dažādus toņus. Gredzenu dizaini ļauj izvēlēties starp apļveida, kvadrāta un lāses formas kristāliem.

Jaunākais Nela Gems modelis ir ievietots attēlā. Tas atgādina kristāla ziedu, kur centrā ir viens lielais kristāls, ko no visām pusēm ieskauj mazu Swarovski kristālu lapiņas.

Ļoti dažādas kaklarotas – ikdienai un svētkiem
 
Rotaslietu zīmola Nela Gems piedāvājumā ir arī Swarovski kaklarotas sievietēm apzeltītā vai apsudrabotā furnitūrā. 

Kaklarotu piedāvājumā ir pieejamas dažādas kaklarotas – ar grezniem kristāliem, ar pērlēm, kā arī ar vienu centrālo kristālu kaklarotas ķēdītē. Nela Gems rūpējas par augstu produktu kvalitāti un arī veido pasūtījumus pēc klientu oriģinālām vēlmēm. Ir arī kaklarotas, kuras iespējams papildināt ar personalizētu medaljonu. Uz tā arī var iegravēt kādu īpašu vēstījumu, vārdu vai iniciāli.

Unikālas brošas
 
Veids, kā savam apģērbam piešķirt īpašu mirdzumu un odziņu, ir valkājot brošas. Šis ir aksesuārs, kas jau atkal ir modē. Nela Gems piedāvājumā netrūkst arī brošu. Tās veidotas no dažādu kristālu kopuma. Uzreiz var pateikt, ka darbā ir ieguldīts radošais gars un rūpes. Piemēram, attēlā redzamā bite ir veidota no pērles un liela Swarovski kristāla, kas papildināts ar mazākiem citu krāsu kristāliem. 

Nela Gems dāvanu karte svētkiem
Skaistas un mirdzošas rotaslietas ir dāvana, ko novērtēs ikkatra sieviete. Vēloties kādam uzdāvināt Nela Gems rotas, labākā izvēle ir Nela Gems dāvanu karte. Dāvanas saņēmēja varēs pati izvēlēties savai gaumei visatbilstošāko rotaslietu, kā arī piemērotāko kristālu formu un nokrāsu.
 
Lai izdodas iepriecināt svētkos!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)