Banner 980x90

Nākamnedēļ Valmierā notiks kaujas imitācijas mācības

Rīga, 14.aug., LETA. No 21.augusta līdz 22.augustam Valmieras pilsētā, Zemessardzes 22.kājinieku bataljona teritorijā, un tuvākajā apkārtnē notiks Aizsardzības ministrijas (AM) rīkotas kaujas imitācijas mācības, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Pinne.

Mācību laikā būs dzirdami šāvienu trokšņi, šaujot ar mācību salūtmunīciju, tajā skaitā arī diennakts tumšajā laikā.

Iedzīvotājiem mācību laikā jāsaglabā miers, kā arī jāparūpējas par mājdzīvniekiem, kurus varētu satraukt mācību munīcijas radītie trokšņi. Mācībās notiekošās darbības neapdraud ne cilvēku, ne mājdzīvnieku veselību un dzīvību, sacīja Pinne.

AM atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina iedzīvotājus ar izpratni attiekties pret mācību norisi, kas tiek rīkotas valsts aizsardzības spēju stiprināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)