Banner 980x90

Metālizstrādājumu ražotājs "Valpro" pērn nopelnījis 1,04 miljonus eiro

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Ugunsdzēsības aparātu un to korpusu, metāla degvielas kannu un citu metālizstrādājumu ražošanas uzņēmums SIA "Valpro" pērn palielinājis apgrozījumu par 8%, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucities uz "Firnas.lv", ziņo aģentūra LETA, pērn uzņēmums strādāja ar 12,57 miljonu eiro apgrozījumu, bet 2014.gadā apgrozījums bija 11,72 miljoni eiro.

"Valpro" peļņa pērn bija 1,04 miljoni eiro, un tā ir nedaudz lielāka par 2014.gadā gūto 1,03 miljonu eiro peļņu.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Valpro" spēj veiksmīgi sabalansēt izdevumu pieaugumu, saglabāt un palielināt ražošanas apjomus un gūt peļņu.

Arī šogad "Valpro" plāno būt viens no vadošajiem uzņēmumiem metāla kannu, kannu aksesuāru, ugunsdzēsības aparātu korpusu un to aksesuāru ražošanā. Uzņēmums plāno piesaistīt jaunus klientus un apgūt jaunus tirgus, palielinot ražošanas apjomus.

Pērn gūto peļņu plānots atstāt uzņēmuma rīcībā, lai varētu realizēt iesāktos un plānotos attīstības projektus.

SIA "Valpro" dibināta 1992.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 4,8 miljoni eiro. "Valpro" 45% kapitāldaļu īpašniece ir SIA "Paradox Holdings", kuras īpašnieki ir Inga Rungaine (33,59%) un Ģirts Rungainis (66,41%). Uzņēmuma valdes priekšsēdētājam Aivaram Flemingam pieder 10%, bet pārējo 45% kapitāldaļu īpašniece ir Māra Gaveika-Lielcepure.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)