Banner 980x90

Kocēnu novads aicina iedzīvotājus iesniegt priekšlikumus uzlabojumiem novadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Kocēnu novada dome izsludina akciju, kuras ietvaros ikviens iedzīvotājs var iesniegt ierosinājumu vai ideju par to, kā ar nelieliem finanšu līdzekļiem īstenot uzlabojumus novadā un novadnieku labā, aģentūru LETA informēja Kocēnu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

Par godu Latvijas simtgadei rīkotā akcija ir iespēja ikvienam piedalīties un iesaistīties Kocēnu novada attīstībā un norādīt uz tām lietām, kas novada vadībai, iespējams, palikušas nepamanītas.

Savus ierosinājumus iedzīvotāji varēs izteikt Kocēnu novada domes vadības un speciālistu februārī rīkotajās informatīvajās sanāksmēs. To laikā ne tikai tiks fiksēti izteikti priekšlikumi, bet arī pārrunāts paveiktais novadā 2016. gadā, kā arī plānotās aktivitātes šajā gadā. Tāpat tiks sniegtas atbildes iedzīvotāju jautājumiem un uzklausītas novadnieku idejas un ieteikumi pašvaldības pakalpojumu, teritorijas un citu jomu attīstībai.

Kopumā plānots īstenot 100 idejas, kuras, pēc izvērtēšanas, tiks publicētas, kā arī novada iedzīvotāji regulāri tiks informēti par to realizēšanas gaitu.

Sanāksmes notiks 13.februārī Rubenē, 14.februārī Vaidavā, 15.februārī Zilaiskalnā, 20.februārī Bērzainē, 21.februārī Dikļos, 22.februārī Kocēnos un 27.februārī Dauguļos. Visu sanāksmju sākums ir plkst.18.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)