Banner 980x90

Kocēnu novadā siltumapgādes pakalpojumus turpmāk sniegs "Kocēnu komunālā saimniecība"

Rīga, 14.janv., LETA. Kocēnu novada piecos ciemos turpmāk siltumenerģijas pārvades un sadales pakalpojumus sniegs SIA "Kocēnu komunālā saimniecība", liecina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) mājaslapā publicētā informācija.

SPRK padome izsniegusi licenci "Kocēnu komunālā saimniecība" siltumenerģijas pārvades un sadales pakalpojumu sniegšanai Kocēnu novada piecos ciemos - Bērzaines ciemā, Rubenes ciemā, Kocēnu ciemā, Vaidavas ciemā un Zilākalna ciemā. Līdz ar šo lēmumu "Kocēnu komunālā saimniecība" kļuvusi par regulētu komersantu.

Uzņēmuma rīcībā ir tehniskais nodrošinājums - īpašumā un daļa lietošanā esošās siltumtrases - 8,28 kilometru garumā, lai sniegtu sabiedrisko pakalpojumu siltumenerģijas pārvadē un sadalē Bērzaines ciemā, Bērzaines pagastā, Kocēnu novadā; Rubenes ciemā un Kocēnu ciemā, Kocēnu pagastā, Kocēnu novadā, Vaidavas ciemā, Vaidavas pagastā, Kocēnu novadā; Zilākalna ciemā, Zilākalna pagastā, Kocēnu novadā.

Komersantam licence izsniegta no šī gada 12.janvāra līdz 2039.gada 11.janvārim.

Siltumapgādes nozarē regulējamie pakalpojumi ir siltumenerģijas ražošana, siltumenerģijas pārvade un sadale, kā arī siltumenerģijas tirdzniecība. Siltumenerģijas pakalpojums ir regulējams, ja kopējā uzstādītā siltuma jauda pārsniedz 1 megavatu un kopējais lietotājiem nodotais siltumenerģijas apjoms ir lielāks par 5000 megavatstundu gadā.

"Kocēnu komunālā saimniecība" dibināta 2014.gadā un tās pamatkapitāls ir 4 614 717 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2017.gadā bija 661 548 eiro un tas strādāja ar 97 254 eiro zaudējumiem. "Kocēnu komunālā saimniecība" pieder Kocēnu novada pašvaldībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)