Banner 980x90

Iestājoties aukstam laikam, Valmieras nakts patversme atsāk darbu

Rīga, 6.nov., LETA. Valmieras nakts patversme Purva ielā 13 atsākusi darbu, nodrošinot iespēju personām bez noteiktas dzīvesvietas saņemt gultasvietu, vakariņas un izmantot dušas pakalpojumu, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības

Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte.

Pašvaldība mudina aukstajā laikā valmieriešus būt līdzcietīgiem un nepaiet garām uz soliņa, kāpņu telpās vai zemē gulošajiem, bet informēt viņus par iespēju pavadīt nakti patversmē.

Tāpat ir iespējams informēt Valmieras pilsētas pašvaldības policiju, zvanot uz Valmieras iedzīvotāju vienoto bezmaksas atbalsta tālruni 8484. Izskatot saņemto informāciju, policijas darbinieki lems par tālāko rīcību.

Valmieras pilsētas pašvaldībā līdz 30.aprīlim nakts patversmes pakalpojumu nodrošina biedrība "Latvijas Samariešu apvienība", pamatojoties uz līdzšinējo sadarbību un iepriekšējā periodā sniegtā pakalpojuma kvalitāti.

Pagājušajā gadā nakts patversmi regulāri izmantoja deviņas personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)