Banner 980x90

Ielu remontdarbu dēļ mainīti vairāki Valmieras pilsētas autobusu maršruti un noteiktas pagaidu pieturvietas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ielu remontdarbu dēļ Valmierā sabiedriskā transporta kustībai ierobežots Cempu ielas posms, savukārt slēgts Georga Apiņa ielas posms un Georga Apiņa un Beātes ielas krustojums, tādējādi noteiktas pagaidu pieturvietas un apbraukšanas maršruti.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē SIA "VTU Valmiera" Sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Bulmeistare, Cempu ielas posmā satiksme organizēta pa divām sašaurinātām braukšanas joslām. Pietura "Valmieras stikla šķiedra" pārcelta uz pagaidu pieturvietu Cempu ielas rotācijas aplī. Pilsētas maršrutu autobusi šajā pieturvietā pasažierus uzņem un izlaiž, vadoties pēc ierastā autobusu pienākšanas un atiešanas laika pieturvietā "Valmieras stikla šķiedra". Tādējādi šajā remontdarbu norises vietā pilsētas autobusu kursēšanas laiki nav mainīti, bet ir mainīta pieturas atrašanās vieta.

Arī reģionālo maršrutu autobusu kustība virzienā uz Brenguļiem un no Brenguļiem uz Valmieru, kā arī Mūrmuižas ielā netiek traucēta.

Satiksmes organizēšanas shēma šajā ceļa posmā remontdarbu laikā pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapā.

Georga Apiņa ielas posms un Georga Apiņa un Beātes ielu krustojums, kur arī norit ielu remontdarbi, sabiedriskā transporta kustībai slēgti pilnībā. Apbraukšana organizēta pa Rīgas ielu, Andreja Upīša ielu, Ezera ielu un Rubenes ielu. Slēgtas esošās pieturas Georga Apiņa ielā un Kārļa Baumaņa ielā, pagaidu pieturas ierīkojot Rīgas ielā, Andreja Upīša ielā un Ezera ielā. Sabiedriskā transporta apbraukšanas maršruta shēma skatāma šeit.

Virzienā uz Brīvības ielu, Valmiermuižu, SCO un Purva ielu SIA "VTU Valmiera" pilsētas 1., 4., 7., 10.un 11.maršruta autobusi brauc maršrutā Rīgas iela - A.Upīša iela – Ezera iela – Rubenes iela. Pasažierus apkalpo autobusu pieturā "Centrs" (Rīgas iela), "Kino" (A.Upīša iela) un "Apiņa iela" (Ezera iela). Tāda pati kārtība ir arī virzienā no Brīvības ielas, Valmiermuižas, SCO un Purva ielas, autobusiem dodoties maršrutā Rubenes iela – Ezera iela – A.Upīša iela – Rīgas iela. 

Virzienā no stacijas uz Kocēniem 2., 8. un 4.maršruta reisi kursē pa Rīgas ielu. Autobusu pietura "Centrs" remontdarbu laikā pieejama Rīgas ielā, pie "Narvesen" kioska. Pilsētas 3.un 5.maršruta autobusu, kas brauc gar tirgu, kursēšanā izmaiņu nav.

Georga Apiņa ielas Valmierā pārbūve uzsākta ielas posmā ar sadalošo joslu, satiksmei slēdzot ielas brauktuves daļu gar veikaliem "TOP" un "Vētras". Divvirzienu satiksme organizēta pa pretējās puses brauktuvi, būvdarbu veicējam nodrošinot piekļuvi satiksmei slēgtās zonas īpašumiem.

Pārbūves darbi uzsākti arī Georga Apiņa ielas krustojumā ar Beātes ielu, satiksmei slēdzot Georga Apiņa ielu no iebrauktuves uz veikalu "Maxima" līdz Beātes ielai, kā arī Beātes iela posmā no Andreja Upīša ielas līdz Kārļa Baumaņa ielai.

Informācija par satiksmes ierobežojumiem ielas pārbūves laikā pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapas sadaļā "Ielu uzturēšana un remonts".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)