Banner 980x90

Iedzīvotāji vāc parakstus par veloceliņu Valmiera-Brenguļi un Valmiera-Mūrmuiža izbūvi

Jelgava, 10.jūl., LETA. Iedzīvotāju iniciatīvas grupa vāc parakstus par veloceliņu Valmiera-Brenguļi un Valmiera-Mūrmuiža izbūvi, aģentūra LETA uzzināja Beverīnas novada pašvaldībā.

Interesentu grupa vāc parakstus par veloceliņu izbūvi autoceļu Valmiera-Brenguļi un Valmiera-Mūrmuiža posmos, un pašvaldība šo ieceri atbalsta. Veloceliņu izbūvei pat izstrādāti projekti, taču dažādu iemeslu un arī finansējuma trūkuma dēļ būvniecība nav sākta, skaidroja novada domes priekšsēdētājs Māris Zvirbulis ("Novadam"). Projektu varētu realizēt sadarbībā ar VAS "Latvijas valsts ceļi", un pašvaldība gatava nodrošināt līdzfinansējumu.

Parakstīties par veloceliņu izbūvi iespējams Brenguļu pagasta pārvaldē, Brenguļu alus sētā, veikalos Brenguļu un Mūrmuižas centrā, Kauguru un Mūrmuižas bibliotēkās, "Pagastmājā" un Mūrmuižas pasta nodaļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)