Banner 980x90

"Ideju mājas" piedāvājums skolēnu ziemas brīvlaikā

Valmieras bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" skolēnu ziemas brīvlaikā (22.decembris- 2.janvāris) aicina bērnus brīvo laiku pavadīt saturīgi, darbojoties radošajā būvlaukumā vai radoši attīstošajās darbnīcās.

"Ideju māja" skolēnu brīvlaikā piedāvās radošās attīstības nodarbības – darbnīcas pedagoģes Ilzes Tupuriņas vadībā. Bērni varēs darboties vieni vai pedagoģes uzraudzībā. Vienas nodarbības ilgums 1h. Tāpat jaunāko klašu skolēniem pieejams radošais GIGI bloks būvlaukums un Montesori pedagoģijas nodarbības.

Nodarbību laiki:

Radošās attīstības nodarbības- darbnīcas 23.un 30.decembrī plkst.10.00 un plkst.11.00.

Nodarbības cena 7 eiro,- "Ideju māja" piedāvā īpašas atlaides Valmieras ģimenēm, kurās aug 2 vai vairāk bērnu- ja no vienas ģimenes nodarbību apmeklēs 2 vai vairāk bērnu, vienas nodarbības cena katram - tikai 5 eiro.

"Ideju māja" radošo nodarbību apmeklētājus nodrošinās ar visām nodarbībām nepieciešamās lietas, materiālus un darbarīkiem.

Montesori pedagoģijas nodarbības 3.janvāris no plkst.10.00 līdz plkst.11.00.

Nodarbības cena 8 eiro,- "Ideju māja" piedāvā īpašas atlaides Valmieras ģimenēm, kurās aug 2 vai vairāk bērnu- ja no vienas ģimenes nodarbību apmeklēs 2 vai vairāk bērnu, vienas nodarbības cena katram - tikai 6 eiro. 

Bērnu rīts 3.janvārī no plkst.11.00 līdz plkst.14.00.

Papildus informācija tiks izplatīta tuvākajā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)