Banner 980x90

Georga Apiņa ielā izbūvē jaunu ūdensvadu

Publicitātes foto/Foto: Valmiera.lv
Publicitātes foto/Foto: Valmiera.lv
Kopš jūlija sākuma Georga Apiņa ielas posmā no Beātes ielas līdz Rubenes ielai veikta apakšzemes komunikāciju izbūve. Šobrīd lielākie izbūves darbi ir saistīti ar jauna ūdensvada izbūvi, ko plānots pabeigt līdz septembra sākumam, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā. 

Valmieras pilsētas pašvaldības ceļu būvinženiere Inese Kokenberga informē: "Vienlaicīgi būvētas visas pārbūvējamā Georga Apiņa ielas posma apakšzemes komunikācijas. Ceļu būves uzņēmums veic sagatavošanas darbus jaunu komunikāciju izbūvei, bet tās veikšanai piesaistīti konkrēto jomu speciālisti. Katru dienu objektā strādā piecas līdz septiņas brigādes, kas atkarīgs no veicamo darbu veida. Pusotra mēneša laikā padarīts ievērojams darbu apjoms."

Jaunā ūdensvada izbūves laikā, lai nodrošinātu nepārtrauktu ūdens piegādi, vispirms izbūvēts viss projektētais ūdensvads. Pēc tam tas tiks pieslēgts esošajam kopējam centralizētās ūdensapgādes tīklam, kas atrodas Rubenes ielā. Šo darbu veikšanai uz vairākām dienām slēgs satiksmi Rubenes ielas posmā, slēgtā posma apbraukšanu organizējot pa Ezera un Jāņa Endzelīna ielām. Pēc jaunā ūdensvada pieslēgšanas esošajam ūdensapgādes tīklam visām Georga Apiņa ielas mājsaimniecībām ūdens tiks padots pa jauno ūdensvadu.

Papildus, lai izbūvētu hidrantus Georga Apiņa ielā, būs nepieciešami esošās brauktuves sašaurinājumi. Satiksmi novirzīs uz gājēju ietves pusi.

"Pabeidzot apakšzemes komunikāciju izbūvi Georga Apiņa ielā, darbus uzsāks ceļu būves brigādes, veidojot jauno Georga Apiņa ielas brauktuvi. Tad iela jau iegūs tādas aprises, kādas plānotas projektā," skaidro Kokenberga.

Šobrīd darbi objektā notiek saskaņā ar plānoto darbu veikšanas grafiku. Piekļuve veikalam "Maxima", citām Georga Apiņa ielā esošajām tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietām, kā arī Georga Apiņa ielā esošajiem īpašumiem nodrošināta visu laiku. Aicina satiksmes dalībniekus būt uzmanīgiem un sekot līdzi izliktajām ceļā zīmēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)