Banner 980x90

FKTK reģistrējusi "Valmieras stikla šķiedras" prospektu papildu akciju iekļaušanai regulētajā tirgū

Rīga, 3.jūl., LETA. Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome otrdien reģistrējusi stikla šķiedras ražotāja "Valmieras stikla šķiedra" prospektu papildu 12 408 955 dematerializēto uzrādītāja akciju iekļaušanai biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā, aģentūrai LETA pavēstīja FKTK Komunikācijas daļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Jansone.

"Valmieras stikla šķiedras" akcionāri pērn 4.decembrī nolēma visas kompānijas emitētās akcijas iekļaut biržā "Nasdaq Riga". Kompānijas akcionāri ārkārtas sapulcē atbalstīja 12 408 955 vārda akciju konversiju par dematerializētām uzrādītāja akcijām, veicot attiecīgus grozījumus statūtos, kā arī šo akciju iekļaušanu regulētajā tirgū.

Tādējādi turpmāk biržā kotēs kopumā 23 903 205 "Valmieras stikla šķiedras" akcijas.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Valmieras stikla šķiedras" koncerns pagājušajā gadā strādāja ar 125,864 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 0,8% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt grupas peļņa pieauga par 81,2%, sasniedzot 8,641 miljonu eiro.

"Valmieras stikla šķiedras" koncernu veido "Valmieras stikla šķiedra" un trīs tās meitassabiedrības - "Valmiera Glass UK Ltd." Apvienotajā Karalistē, kā arī "Valmiera Glass USA Corp." un "Valmiera Glass USA Trading Corp" ASV. "Valmieras stikla šķiedras" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)