Banner 980x90

Festivālu "Positivus" saīsina līdz divām dienām; tajā uzstāsies "The 1975" un "Cut/Copy"

Rīga, 13.dec., LETA. Nākamā gada festivāls "Positivus" Salacgrīvā notiks 26.jūlijā un 27.jūlijā, tādējādi atsakoties no trīs dienu formāta.

Nākamā gada festivālā uzstāsies grupas "The 1975" un "Cut/Copy", liecina festivāla rīkotāju ieraksts sociālajā tīklā "Twitter".

Britu alternatīvā rokgrupa "The 1975" dibināta 2002.gadā, un kopš tā laika izdevusi četrus albumus. Starp mūziķu populārākajām dziesmām ir tādi skaņdarbi kā "Chocolate", "Sex", "Somebody Else", "The Sound" u.c. Grupa uzstājusies arī tādos populāros festivālos kā "Coachella", "Sziget", "Lollapalooza", "Glastonbury", "Open'er", "Leeds" un "Reading".

Savukārt Austrālijas grupa "Cut/Copy" dibināta 2001.gadā. Mūziķi plašāku atpazīstamību ieguva ar savu otro albumu "In Ghost Colours", kurā ierakstītas tādas dziesmas kā "Lights & Music", "Hearts on Fire" un "Take Me Over". Grupas piektais studijas ieraksts "Haiku from Zero" laists klajā pērn.

Līdz 22.decembrim festivāla mājaslapā "www.positivusfestival.com", "Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē pieejamas pirmās pasākuma biļetes - divu dienu biļete bez telts vietas maksā 59 eiro, ar telts vietu - 67 eiro. Biļešu cena mainīsies no 18. decembra un pārējie biļešu veidi tirdzniecībā būs pieejami nākamgad.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)