Banner 980x90

Burtnieku novadā nākamā gada pavasarī plāno palielināt maksu par ūdensapgādi un kanalizāciju

Rīga, 10.dec., LETA. Burtnieku novada SIA "BN Komforts" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis ūdensapgādes un kanalizācijas tarifa projektu, kas paredz no nākamā gada paaugstināt maksu par ūdensapgādi un kanalizāciju, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Šobrīd ūdensapgādes tarifs ir 90 centi bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), bet jaunais piedāvātais tarifs ir viens eiro un 69 centi bez PVN. Savukārt maksa par kanalizāciju ir 1 eiro un 67 centi bez PVN, bet pēc palielinājuma cena būtu 2 eiro un 50 centi bez PVN.

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā no nākamā gada maija.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar elektroenerģijas, degvielas izmaksu sadārdzinājumu un minimālās darba algas palielinājumu, apgalvo uzņēmums.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "BN Komforts" birojā, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai 20 dienu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)