Banner 980x90

Burtnieku novada dome piešķirs 30 eiro vienreizēju pabalstu visiem 1.klases skolēniem

Rīga, 15.jūl., LETA. Burtnieku novada pašvaldība, sākot 2019./2020.mācību gadu, piešķirs 30 eiro vienreizēju pabalstu mācību līdzekļu iegādei, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Pabalstu izmaksās dāvanu karšu veidā. Tas pienāks 1.klases skolēniem, kuri mācās Burtnieku novada pašvaldības izglītības iestādēs vai kuru deklarētā dzīvesvieta, kā arī viena no vecākiem vai aizbildņa deklarētā dzīvesvieta pēdējos desmit mēnešus nepārtraukti bijusi novada administratīvajā teritorijā.

Pirmklasnieku vecāki dāvanu kartes var saņemt Burtnieku novada pagasta pārvaldēs no 12.jūlija, uzrādot izziņu par bērna uzņemšanu 1.klasē un aizpildot iesnieguma veidlapu pašvaldības mājaslapā. Izziņa nav jāuzrāda, ja bērns mācības sāk Burtnieku novada izglītības iestādēs vai Valmieras Viestura vidusskolā.

Dāvanu kartes var izņemt līdz 30.septembrim. Tās ir izlietojamas tikai veikalā "Agate" Valmierā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)