Banner 980x90

Brīvdienās Vidzemē divi transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā bēguši no policijas

Rīga, 15.jūl., LETA. Brīvdienās Vidzemē divi transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā bēguši no policijas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Naktī uz sestdienu Varakļānu novadā kāds vīrietis vadīja kvadriciklu, kurš nebija reģistrēts noteiktā kārtībā. Vīrietis nepakļāvās policijas darbinieku prasībai apturēt transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu. Pēc kvadricikla apturēšanas, tā vadītājam tika konstatēts 1,38 promiļu alkohola reibums, stāstīja Bukša.

Savukārt sestdienas pēcpusdienā Pārgaujas novadā vēl viens vīrietis nepakļāvās policijas darbinieku prasībām apturēt transportlīdzekli. "Volkswagen Golf" vadītājs, bēgot no pašvaldības policistiem, nesavaldīja transportlīdzekli, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Vīrietim tika konstatēts 1,83 promiļu reibums. Cietušais tika nogādāts medicīnas iestādē.

Pagājušajās brīvdienās Vidzemē reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kur deviņos negadījumos ir 18 cietušas personas, tostarp viens cilvēks ir gājis bojā, teica Bukša.

Pie transportlīdzekļu stūres alkoholisko dzērienu iespaidā sēdušies 18 transportlīdzekļu vadītāji, no tiem septiņi bija automašīnu šoferi, viens - traktora, četri - mopēdu vadītāji, bet pieci - velosipēdu vadītāji. Viena persona nogādāta medicīnas iestādē alkohola ekspertīzes veikšanai.

Policisti Vidzemē noformēja 342 administratīvā pārkāpuma protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, no kuriem 204 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu, viens protokols noformēts par agresīvu braukšanu, sacīja policijas pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)