Banner 980x90

Brīvdienās Rūjienas novadā kāds vīrietis pie stūres pieķerts 3,54 promiļu reibumā

Rīga, 19.aug., LETA. Brīvdienās Rūjienas novadā kāds vīrietis pie stūres sēdies 3,54 promiļu reibumā, turklāt bez autovadītāja apliecības, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Nedēļas nogalē Vidzemes reģionā apturēti kopumā septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, tajā skaitā trīs šoferi ceļu satiksmē piedalījušies bez autovadītāja apliecības.

Tā, piemēram, Pārgaujas novada Raiskuma pagastā kāds vīrietis pie automašīnas stūres bija sēdies bez tiesībām, kā arī 1,04 promiļu reibumā. Cēsīs apturēts autovadītājs bez tiesībām un 1,16 promiļu reibumā, bet Salacgrīvas novada Liepupes pagastā - autovadītājs 2,10 promiļu reibumā, stāstīja Vaskāne. 

Valmierā pa Rīgas ielu kāds vīrietis vadīs automašīnu bez tiesībām un 1,95 promiļu reibumā, bet Gulbenes novada Stradu pagastā - 3,05 promiļu reibumā. 

Visiem autovadītājiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)